Eerste veelbelovende trailer animatieserie 'Undone': deels gemaakt in hartje Amsterdam!

1e veelbelovende trailer animatieserie 'Undone'

De animatieserie beschikt over een echte sterrencast. De cast bestaat dan ook onder meer uit 'Rosa Salazar', 'Bob Odenkirk' en 'Angelique Cabral'.

Geoffrey Ketels, 2 augustus 2019 om 11:30

Amazon heeft de eerste officiële trailer de wereld ingestuurd van de aankomende Amazon Prime animatieserie Undone. De animatieserie beschikt niet alleen over een absolute sterrencast, daarnaast is het ook nog eens een project met een sterk Nederlands tintje!
Laat ons in eerste instantie even een blik werpen op de cast die betrokken is bij de animatieserie. Het gaat hierbij allereerst om 'Rosa Salazar' (Alita: Battle Angel), 'Bob Odenkirk' (Breaking Bad) en Angelique Cabral. Andere namen die wellicht een belletje doen rinkelen zijn 'Constance Marie', 'Siddarth Dhananjay' evenals 'Daveed Diggs'.

Alsof bovenstaande nog niet voldoende reden is om Undone een kans te geven is er dus ook een sterke, Nederlandse connectie. Zo komt het project van de hand van de Nederlandse regisseur 'Hisko Hulsing'. Dit is lang niet de enige Nederlandse link. De animaties zijn namelijk geproduceerd door 'Submarine Animatie'. Ze zijn dan ook gedeeltelijk tot stand gekomen in de animatiestudio in het hartje van Amsterdam en in de studio's in Austin en Los Angeles.

Bijzondere visioenen
'Alma Winograd-Diaz' leeft van dag tot dag. Ze doet dit tot op het ogenblik dat ze een zwaar ongeval krijgt. Dit ongeval heeft als gevolg dat ze visioenen krijgt over haar overleden vader 'Jacob'. Deze visioenen hebben nog een bijzondere bijwerking. Ze zorgen er namelijk voor dat Alma niet alleen door de ruimte, maar ook door de tijd kan reizen. Op deze manier krijgt ze de kans om het vroegtijdige overleden van haar vader te voorkomen. De zoektocht van Alma heeft echter zware gevolgen. Zo drijft het haar mentale welzijn tot het uiterste. Het is dan ook logisch dat haar omgeving zich aardig zorgen begint te maken.

Is jouw interesse in deze aankomende, Nederlands getinte animatieserie inmiddels ook wel gewekt? Je kan ze vanaf 13 september bekijken op Amazon Prime! In afwachting van de lancering van de serie kan je alvast even de eerste, officiële trailer bekijken!


Lees meer over: Undone, Amazon, Amazon Prime, serie

Populair nieuws