search
'How to Lose a Guy in 10 Days' uit 2003 wordt een serie: zou Matthew McConaughey terugkeren?
Series / Nieuws

'How to Lose a Guy in 10 Days' uit 2003 wordt een serie: zou Matthew McConaughey terugkeren?

De reeks zal verschijnen op het nieuwe streamingplatform 'Quibi'...

Quibi, een nieuw streamingplatform heeft bekend gemaakt dat het een serie zal maken van de romcomklassieker How to Lose a Guy in 10 Days. Het is de komiek 'Guy Branum' die de opdracht heeft gekregen om de film te herschrijven tot een serie.

How to Lose a Guy in 10 Days verscheen in 2003 en groeide in geen tijd uit tot een absolute klassieker. Dit niet in het minst door het prachtige acteerwerk van 'Kate Hudson' en 'Matthew McConaughey'. Beiden vertegenwoordigden de hoofdrollen in de reeks en kropen daarvoor in de huid van respectievelijk een schrijfster en een reclameman. De reclameman ging een weddenschap aan waarmee hij moest bewijzen dat hij er in kon slagen om een aangeduide vrouw binnen de 10 dagen op hem verliefd te laten worden. De schrijfster van het magazine moest dan weer op haar beurt binnen hetzelfde tijdsbestek van een man af zien te komen. Dit voor een speciale verhaallijn waar ze aan werkte.

Lees ook: Nieuwe romcom 'Modern Love' in de maak met Anne Hathaway en Tina Fey

Vergelijkbare verhaallijn
De nieuwe serie die voor Quibi zal worden geproduceerd zal min of meer dezelfde verhaallijn volgen. Ook in de serie zullen twee personages moeten aantonen dat ze monogaam kunnen zijn. Quibi is een nieuw streamingplatform van de filmproducent 'Jeffrey Katzenberg'. Het platform zal naar alle verwachting in april volgend jaar worden gelanceerd. Of de serie How to Lose a Guy in 10 Days meteen van bij de lancering van het platform te zien zal zijn is twijfelachtig. Een exacte releasedatum is vooralsnog evenwel nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen