Kiefer Sutherland reageert op (definitief?) einde 'Designated Survivor'

Het eerste seizoen bij Netflix werd meteen ook het laatste...

Geoffrey Ketels, 02-08-2019 16:56

Toen Netflix redding bood voor de serie Designated Survivor konden veel mensen hun vreugde niet op. De redding bleek echter van korte duur te zijn. Het derde seizoen en het eerste onder de vleugels van Netflix is immers meteen ook het laatste. Inmiddels heeft ook hoofdrolspeler 'Kiefer Sutherland' gereageerd op het cancellen van de serie.
Van Sutherland is bekend dat hij ten allen tijde zijn professionaliteit weet te behouden. Dat blijkt ook nu weer uit de reactie van de acteur; "Ik wou graag even een moment de tijd nemen om iedereen te bedanken voor hun overweldigende steun voor Designated Survivor. Het derde seizoen was meteen ook het laatste voor de reeks. Jullie waren echt fantastisch. Het was een eer voor mij om in de huid van 'Tom Kirkman' te mogen kruipen. Heel erg bedankt voor jullie steun tijdens de drie seizoenen van deze serie.

Lees ook: Gaat Netflix verder met 'Designated Survivor' of niet?

Overname door Netflix
Ondanks het feit dat twee keer de serie waar je de hoofdrol in speelt op zo'n kort tijd zien cancellen hard moet aankomen blijft Sutherland toch zoals altijd heerlijk cool. Dit is wellicht ook wel een beetje het gevolg van het feit dat hij erg dankbaar is dat Netflix de reeks alsnog een kans heeft willen geven. Als het van ABC had afgehangen was er namelijk zelfs nooit een derde seizoen gekomen. De serie werd dan ook oorspronkelijk uitgebracht onder de vleugels van ABC, maar deze maakte in mei 2018 bekend niet meer verder te willen gaan met het project.

Heb je nog geen kennis gemaakt met president 'Tom Kirkman' en wil je dat alsnog graag doen? Dan is dat nog steeds perfect mogelijk. Alle drie de seizoenen van de reeks zijn immers nog te bekijken op Netflix!

Lees ook: Netflix stopt definitief met 'Designated Survivor': maar waarom?

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Designated Survivor, Kiefer Sutherland, serie, Netflix

Populair nieuws