Jaqen H'ghar terug in 'Game of Thrones' seizoen 5?

Jaqen H'ghar in 'Game of Thrones' S5?

De fanfavoriet maakt naar verluidt zijn opwachting in het volgende seizoen.

Zilko Tarici, 25 juni 2014 om 16:59

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het vierde seizoen is nog maar net afgelopen, maar de geruchtenstroom rondom Game of Thrones blijft doorgaan. Vandaag kunnen we jullie melden dat Jaqen H'ghar (The Faceless Man) wellicht een onverwachte opwachting zal maken in het vijfde seizoen.
Volgens de Duitse vertegenwoordiging van Tom Wlaschiha zal de acteur in 2014 in een aflevering van de misdaadserie Tatort spelen en daarna in augustus scenes filmen voor Game of Thrones. Tom zou tot de hoofdcast van de serie behoren in het volgende seizoen (aldus zijn vertegenwoordigers). Arya's mentor is sinds 2012 niet meer te zien geweest in de serie, maar lijkt nu dus een terugkeer te maken.

Wlaschiha is druk bezig geweest sinds hij voor het laatst in Game of Thrones meespeelde. Zo was hij de zien als Sebastian Berger in Crossing Lines, als prins Albert in de biopic Mr. Turner en zal hij zijn opwachting maken in de serie Borgia als Philip Von Hapsburg.

In de boekenreeks A Song of Ice and Fire is het gezicht van Jaqen niet meer gezien sinds A Clash of Kings, hoewel de Faceless Man (in een andere gedaante) wel nog zaken doet in Westeros.

HBO heeft de terugkeer van de acteur nog niet officieel bevestigd.Bron: WinterIsComing.net

Lees meer over: game of thrones, lena headey, peter dinklage, sean bean

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws