'Star Trek: Discovery' krijgt een nieuwe kapitein in seizoen 3!

De vierde alweer, afhankelijk van hoe je telt.

Jim Pedd, 04-08-2019 15:20

Eindelijk is het dan zover. Na een compleet seizoen waarin de Discovery in Star Trek: Discovery het zonder formele kapitein moest doen, krijgt het ruimteschip in het derde seizoen een nieuwe kapitein. Dat vertel medeshowrunner en uitvoerend producent Michelle Paradise tijdens de Television Critics Association Press Tour in Beverly Hills.
De stoel van de kapitein van de USS Discovery is behoorlijk vaak van eigenaar gewisseld. Eerst was het schip van Captain Gabriel Lorca, die het schip leidde tijdens de Klingon War. Vervolgens kwam hij om het leven en werd hij kort vervangen door Saru, die vervolgens weer vervangen werd door Christopher Pike. Maar 930 jaar in de toekomst is er weer een nieuwe nodig.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' breidt het canon uit

Een kapitein kiezen
De bedoeling is dat de Discovery een kapitein kiest uit de bemanning die zich reeds op het schip bevindt. "Ik wil jullie er even aan herinneren dat in de finale, toen Pike vertrok, Saru zei, dat 'We een nieuwe kapitein moeten kiezen'. En dus gaat dat gebeuren. De Discovery heeft een kapitein nodig en dat zullen we in het verhaal ook oppakken."

Volgens Paradise heeft de serie in het tweede seizoen echt zijn draai gevonden. "We hebben onze stijl en toon echt gevonden denk ik. We hebben een mooie mix tussen hart en karakter en avontuur en plezier en humor en actie gevonden." De serie keert in dit derde seizoen, dat eind dit jaar te zien zal zijn, niet terug naar het tijdperk waar de boel begon.

Lees ook: Eerste beelden derde seizoen 'Star Trek: Discovery' tonen de verre toekomst

Bron: slashfilm

Lees meer over: Star Trek Discovery, CBS All Access, Netflix, Michelle Paradise

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie