search
Tom Hiddleston: 'Loki' TV-serie zal vroeg in 2020 van start gaan
Series / Nieuws

Tom Hiddleston: 'Loki' TV-serie zal vroeg in 2020 van start gaan

De reeks zal exclusief verschijnen op het Disney+ streamingplatform.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur 'Tom Hiddleston' heeft bekend gemaakt dat de productie van de Marvel Studios serie over Loki vroeg in het komende jaar zal beginnen. Inmiddels is ook bekend gemaakt dat de serie vanaf de lente van 2021 te zien zal zijn op Disney+.

De Loki TV-serie werd vorig jaar aangekondigd als één van de vele Marvel Cinematic Universe projecten die exclusief gelanceerd zullen worden op het aankomende streaming platform Disney+. Over de serie bestaat tot op moment van schrijven wel nog enige onduidelijkheid. Fans waren dan ook in eerste instantie erg verrast door de aankondiging van 'Marvel Studios'. Dit is uiteraard het gevolg van het feit dat 'Loki' stierf in Avengers: Infinity War. Als gevolg van deze gebeurtenis leek het er dan ook naar uit te zien dat het personage geen toekomst meer had.

In 2021 op Disney+
Ondanks het feit dat er nog steeds de nodige onduidelijkheid bestaat met betrekking tot de Loki-serie is één en ander inmiddels wel al duidelijk geworden. Toen Loki ontsnapte met de Tesseract in Avengers: Endgame zagen heel wat fans hierin de perfecte setting voor een solo TV-serie. Ondanks het feit dat Marvel Studios in eerste instantie de lippen stevig op elkaar hield lijkt de serie inderdaad dit pad te gaan bewandelen. Hoofd van de Marvel Studios, namelijk 'Kevin Feige' heeft ondertussen ook bevestigd dat de reeks in de lente van 2021 zal verschijnen op Disney+.

Wanneer we de serie kunnen bekijken was dus reeds duidelijk, maar nu heeft terugkerend Loki-acteur 'Tom Hiddleston' ook de start van de productie bekend gemaakt. De acteur deed dit tijdens een interview met 'EW' over zijn rol in de Broadway productie Betrayal. Hoe de serie uiteindelijk precies zal uitpakken is uiteraard nog maar zeer de vraag. Eén ding staat echter vast, de fans zijn er alvast helemaal klaar voor!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen