search
De horrorfilm 'Event Horizon' uit 1997 wordt een serie!
Series / Nieuws

De horrorfilm 'Event Horizon' uit 1997 wordt een serie!

De horrorfilm uit 1997 komt naar het kleine scherm.

Amazon maakt een serie gebaseerd op de horrorfilm Event Horizon uit 1997. Dat stelt Variety op basis van bronnen binnen Amazon. Het belooft een interessant project te worden, want Adam Wingard, die ons onder meer Death Note bracht, staat aan het hoofd van de serie.

De oorspronkelijke film stamt uit 1997 en was een vrij bizarre productie. De titel refereert naar een ruimteschip dat verdween nadat het een experimentele gravity drive testte. Dat maakte een kunstmatig zwart gat, waarmee een ruimteschip in rap tempo naar de verste uithoeken van de Melkweg kon reizen. Maar er ging iets mis, waardoor het schip verdween. Als dat ineens terugkeert, wordt een reddingsmissie opgezet en ontdekken de redders dat het schip naar een andere dimensie gereisd was, waar er een stel gruwelijke dingen gebeurd zijn.

Heel veel series
Amazon heeft heel wat series in de maak op dit moment. Zo werkt het nu ook aan Truth Seekers, een komedieserie over paranormale onderzoekers en de horrorserie THEM. Ook op komst en iets grootschaligs is Lord of the Rings, een live-action serie die zich afspeelt in de tweede era van Midden-Aarde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen