'Game of Thrones'-makers sluiten megadeal met Netflix van 200 miljoen dollar!

GOT-makers sluiten megadeal met Netflix!

Naar verluidt gaat er meer dan 200 miljoen dollar in de deal zitten.

Jim Pedd, 8 augustus 2019 om 21:32

Game of Thrones-makers D.B. Weiss en David Benioff hebben een megadeal gesloten met Netflix. Volgens Deadline gaan ze exclusief aan de slag voor de streamingdienst en zullen ze nieuwe films en series schrijven, produceren en regisseren.
“We zijn dolblij om de meestervertellers David Benioff en Dan Weiss bij Netflix te mogen verwelkomen,” aldus COO Ted Sarandos in een statement. “Ze vormen een creatieve macht en hebben het publiek wereldwijd vermaakt met hun epische verhalen. We kunnen niet wachten om te zien wat hun voorstellingsvermogen onze leden zal brengen.”

Fantastische match
Het duo laat in een statement weten dankbaar te zijn voor de kansen die ze bij HBO hebben gekregen. “De afgelopen maanden hebben we vele uren gesproken met Cindy Holland en Peter Friedlander, maar ook met Ted Sarandos en Scott Stuber. We kunnen ons dezelfde shots van films uit de jaren tachtig herinneren, houden van dezelfde boeken en houden van dezelfde verhalen. Netflix heeft iets unieks opgebouwd en wij zijn blij dat we daaraan mogen bijdragen.”

Naar het schijnt zochten Benioff en Weiss een deal die 200 miljoen dollar waard was.

Bron: Deadline

Lees meer over: Netflix, HBO, Game of Thrones, David Benioff, DB Weiss

Populair nieuws