'The OA'-acteur Jason Isaacs vindt schrappen serie een slechte zaak

Jason Isaacs: Annulering 'The OA' slechte zaak

Jason Isaacs, die in de Netflix-serie 'The OA' is te zien als Dr. Percy, deelt via Twitter een emotioneel eerbetoon na de annulering van de show.

Door redactie, 08-08-2019 14:02

Jason Isaacs, die in de Netflix-serie The OA is te zien als Dr. Percy, betreurt het dat de reeks voortijdig ten einde komt. Dat schrijft de acteur in een uitgebreid bericht dat hij woensdag via Twitter deelt.
Isaacs bedankt in zijn bericht de makers en fans van de serie. Ook vertelt hij hoe makers Zal Batmanglij en Brit Marling nog voor het begin "een groot doolhof van vijf seizoenen" in hun hoofd hadden zitten.

"Onder de vele dingen die er te betreuren zijn, is het grootste verlies misschien wel het feit dat jullie allemaal niet zullen weten hoe bevredigend, opwindend, aangrijpend en simpelweg briljant de andere hoofdstukken zouden zijn geweest", schrijft de acteur.

Lees ook: Netflix-serie 'The OA' gaat geschrapt worden

The OA draait om de geadopteerde jonge vrouw Prairie Johnson, die zeven jaar na haar verdwijning plotseling terugkeert. Ook is ze opeens niet meer blind. Ze verzamelt een aantal lokale outcasts om zich heen en deelt het verhaal over haar ontvoering door dokter Hunter Aloysius Percy, een klassieke dokter Frankenstein. Dokter Percy probeert de grens tussen leven en dood op te rekken.

Eerder deze week werd bekend dat The OA stopt na het tweede seizoen dat dit jaar is verschenen. Fans lieten al blijken teleurgesteld te zijn in het open einde van de serie.


Bron: NME

Lees meer over: The OA, Netflix, Jason Isaacs

Populair nieuws