search
Nieuw op Netflix: Muziek, drugs en religie in misdaad-serie 'Sintonia' seizoen 1
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Muziek, drugs en religie in misdaad-serie 'Sintonia' seizoen 1

Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen...

De wereld kan vanaf morgen kennismaken met het uit Zuid-Amerika afkomstige drama Sintonia. De serie zal het verhaal vertellen van drie tieners die uit dezelfde favela komen in São Paulo. Zij doen er alles aan om niet alleen hun dromen na te jagen, maar ook hun vriendschap te behouden in een wereld die wordt gedomineerd door muziek, drugs en religie.

Sintonia vertelt het verhaal van een aantal jongeren uit de Braziliaanse favela's. Van deze favela's is bekend dat drugs en geweld er deel uitmaken van de orde van de dag. Nu reeds gaan er vergelijkingen op met de filmklassieker City of God. Dit legt de lat voor de serie natuurlijk meteen torenhoog. In Sintonia maken we onder meer kennis met Nando (gespeeld door 'Christian Malheiros'), Doni ('MC Jottapê') en Rita ('Bruna Mascarenhas'). Zij zijn drie jeugdvrienden die zijn opgegroeid in de sloppenwijken van São Paulo. Nu ze wat ouder zijn geworden trachten ze hun dromen na te jagen, maar dat verloopt niet bepaald van een leien dakje.

KondZilla
Bij menig aantal mensen zal ook de bedenker van deze nieuwe serie een belletje doen rinkelen. Ze komt namelijk van de hand van 'KondZilla'. Dit is een regisseur van voornamelijk muziekvideo's welke op YouTube maar liefst 30 miljoen volgers heeft. Het productiebedrijf dat verantwoordelijk is voor de realisatie van de reeks is dat van actrice 'Alice Braga'. Het eerste seizoen van Sintonia is vanaf morgen, 9 augustus 2019 te zien op Netflix en telt in totaal 10 afleveringen.

Zou je alvast graag een voorsmaakje willen hebben van wat Sintonia allemaal voor jou in petto zal hebben? Dan is het zeker de moeite waard om even de hieronder terug te vinden trailer te bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen