search
Na de Oscars hebben ook de Emmy's dit jaar geen gastheer meer
Series / Nieuws

Na de Oscars hebben ook de Emmy's dit jaar geen gastheer meer

Na het grote succes van de Oscars, zullen de Emmy Awards dit jaar ook geen gastheer hebben om de prijsuitreiking aan elkaar te praten.

Fox CEO Charlie Collier heeft aangekondigd dat net als de Oscars, de Emmy Awards dit jaar geen gastheer zal hebben om de prijsuitreiking aan elkaar te praten.

De Oscars waren duidelijk een succes, en ontving lovende kritieken. Kevin Hart moest op het laatste moment afhaken vanwege controverse over een aantal oudere grappen. Een criticus vroeg CEO Collier of de beoordelingen van de Academy Awards Fox inspireerden om dit jaar ook geen gastheer bij de Emmy's te hebben: "Uiteraard heeft dat bijgedragen" zei hij.

"Er zal amusement zijn. Er zal een openingsnummer zijn. Als je naar een show als de Emmy's kijkt, is het vaak een afweging tussen de openingsacts en het gebruik van de tijd ergens anders. Er zullen veel verrassingen zijn. Het wordt leuk."

Dit is de eerste keer dat de Emmy geen gastheer heeft sinds 2003, het jaar waarin de ceremonie ook op Fox werd uitgezonden. Deze wisselt elk jaar tussen ABC, CBS, Fox en NBC.

Eerder deze week vertelde voormalig Oscars-presentator Jimmy Kimmel verslaggevers dat hij dacht dat de reden voor de positieve beoordeling eerder te wijten was aan de relatieve beknoptheid van de uitzending dan aan het gebrek aan gastheer.

"Het is een no-win situatie," zei Kimmel over het hosten van de prijzen. "Het is een heel moeilijke taak. Zelfs als je denkt dat het geweldig is gegaan, ga je naar huis en realiseer je je dat iedereen wel een mening heeft."

De Emmy's waren vorig jaar op NBC met Michael Che en Colin Jost als gastheren, en het duo ontving nogal gemengde beoordelingen. De 71e Primetime Emmy Awards worden gehouden op 22 september.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen