search
Nieuw op Netflix: 'GLOW' seizoen 3!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'GLOW' seizoen 3!

In het derde seizoen trekken onze buitenbeentjes naar Las Vegas...

Goed nieuws voor de fans van de serie GLOW! Het derde seizoen van de reeks staat op de populaire streamingdienst Netflix! In het derde seizoen verplaatsen onze buitenbeentjes zich naar de gokhoofdstad van de wereld 'Las Vegas'. Dit gaat (vaak letterlijk) met vallen en opstaan.

GLOW is een Amerikaanse komische dramaserie welke afkomstig is van de hand van 'Liz Flahive' en 'Carly Mensch'. Het eerste seizoen van de reeks verscheen in première op Netflix op 23 juni 2017. De serie speelt zich af in het Los Angeles van het jaar 1985. 'Ruth Wilder' heeft de ambitie om uit te groeien tot een bekende actrice, maar dat verloopt niet bepaald van een leien dakje. De beste rollen worden steeds toegekend aan mannen terwijl de casting directors haar niet ernstig blijken te nemen. Ondanks alle tegenslagen blijft acteren haar grote passie en laat ze zich niet zomaar uit de weg ruimen.

Lees ook: Netflix stopte bijna met 'GLOW'

Om haar passie alsnog na te kunnen jagen besluit ze om net als tientallen andere actrices deel te nemen aan een auditie voor 'Gorgeous Ladies of Wrestling'. Zowel de audities als de trainingen worden geleid door een aan lager wal geraakte regisseur welke in het verleden verantwoordelijk was voor enkele weinig indrukwekkende B-films. Sam is duidelijk geen grote fan van Ruth en heeft vooral een stevige voorkeur voor diens beste vriendin 'Debbie Eagan'.

Prima onthaal
Sinds de lancering van het eerste seizoen van GLOW is de serie uitgegroeid tot de absolute favoriet van menig aantal kijkers. Op verschillende gespecialiseerde websites kan ze dan ook rekenen op prima cijfers. Op IMDB wist de serie tot dusver een score te behalen van 8/10. Op Rotten Tomatoes bedraagt de actuele score zomaar even 94 procent!

Lees ook: Netflix onthult premièredatum en eerste foto's 'GLOW' seizoen 3

Ben jij ook zo'n grote fan van de serie GLOW en kijk je dan ook als geen ander uit naar de lancering van het derde seizoen? Het wachten is bijna voorbij! Morgen staat ze namelijk op Netflix. Wil je alvast een voorproefje? Daar kan de onderstaande trailer voor zorgen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen