search

Ons nieuws van zaterdag 10 augustus 2019

Eerste trailer 'Bourne'-spinoff 'Treadstone'
Series / Trailer

Eerste trailer 'Bourne'-spinoff 'Treadstone'

Een spannende serie die zich in hetzelfde universum als de Jason Bourne-films afspeelt.

USA Network heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven voor de spannende actie-serie Treadstone, een spinoff van de Jason Bourne-franchise.

In de serie zien we hoe het geheime CIA-programma Treadstone werd opgezet en hoe het tot op de dag vandaag wordt benut voor geheime operaties waarbij haast onverslaanbare huurmoordenaars worden ingezet. Binnen Treadstone zijn er twee programma's die worden belicht in de serie: Blackbriar (ook bekend uit de films) en Cicada.

Lees ook: Nieuwe castleden voor 'Bourne'-spinoff 'Treadstone'

In het begin van de serie zien we hoe de CIA erachter komt dat iemand Cicada-agenten over de hele wereld 'wakker maakt' en vervolgens niks meer kunnen herinneren over hun deelname aan het programma.

Cast en crew
De hoofdrollen in Treadstone worden gespeeld door Jeremy Irvine en Brian J. Smith. Andere rollen in de serie zijn weggelegd voor Omar Metwally, Tracy Ifeachor, Han Hyo Joo, Gabrielle Scharnitzky, Emilia Schüle, Patrick Fugit, Michael Gaston, Shruti Haasan, Tess Haubrich en Michelle Forbes.

Heroes-bedenker Tim Kring doet dienst als scenarist en uitvoerend producent, terwijl Ramin Bahrani de pilot-aflevering regisseert.

Lees ook: Jason Bourne spin-off 'Treadstone' vindt kopstukken

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meer sneeuw in 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Meer sneeuw in 'The Walking Dead'?

Het heeft er alle schijn van dat er meer gave besneeuwde afleveringen komen.

In het negende seizoen van The Walking Dead kregen we voor het eerst een landschap bedekt met sneeuw te zien. Showrunner Angela Kang belooft dat de serie dat soort omgevingsfactoren vaker gaat laten zien ook in het tiende seizoen.

"Die sneeuwaflevering van vorig jaar, was geweldig om te maken," vertelt Kang tijdens een interview. "We wilden al jaren een aflevering met sneeuw maken, dus dat was fantastisch om te mogen doen. We verkennen nog altijd andere omgevingsfactoren die we nog nooit eerder getoond hebben. Dus er is zeker veel om naar uit te kijken straks."

Lees ook: 'The Walking Dead' is dit seizoen écht eng!

Een strand en bosbrand
In het volgende seizoen krijgen we in elk geval een scène op een strand te zien, waar de Oceanside-community zich bevindt. Daarnaast weten we dat er een gevecht met Walkers komt, in de omgeving van een bosbrand. De bedoeling is dus om meer van dit soort achtergronden te kiezen, zodat de serie er een stuk gaver uit komt te zien.

Lees ook: 'The Walking Dead'-universum wordt nog vele malen groter
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Superhelden-serie 'The Boys' is een megahit voor Amazon!
Series / Nieuws

Superhelden-serie 'The Boys' is een megahit voor Amazon!

Er komt een tweede seizoen, dus we kunnen nu al uitkijken naar meer!

The Boys blijkt een megahit te zijn voor Amazon. De serie, die gebaseerd is op de gelijknamige comics van Darick Robertson en Garth Ennis, draait om een wereld waarin superhelden mainstream zijn en de nieuwe popsterren. Nu blijkt het een grote hit.

Amazon kondigt namelijk aan dat de serie een van de best bekeken series tot nu toe is op de streamingdienst. "We zijn erg blij dat The Boys onze voorspellingen voor kijkcijfers in de eerste twee weken al overtroffen heeft en daarmee een van de meest bekeken Amazon Original series is geworden bij onze Prime Video-klanten," laat Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios, weten. "Dit zorgt voor goed momentum en de nodige opwinding, nu we ons voorbereiden op het tweede seizoen."

Lees ook: Eén scène in superhelden-serie 'The Boys' ging écht te ver!

Tweede seizoen
Het tweede seizoen werd al aangekondigd voordat de opnames van de eerste reeks afgerond waren. Dat liet al meteen zien hoeveel vertrouwen Amazon had in het project en gek is dat niet. The Boys bleek namelijk een sterke mix van grof geweld, karakterontwikkeling en verhaal te bieden.

Lees ook: Nieuwe en unieke serie 'The Boys' verklaart de oorlog aan alle superhelden!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.