Whisperers in 'The Walking Dead' zijn barbaars

Whisperers in 'The Walking Dead' zijn barbaars

Als je Negan erg vond, vind je deze schurken nog veel erger.

Jim Pedd, 12 augustus 2019 om 06:00

Als je Negan al een superschurk vond, dan ga je de Whisperers al helemaal niks vinden. De cast van The Walking Dead belooft dat de als Walkers vermomde en barbaarse Whisperers een heel stuk erger zijn dan Negan en de Saviors. Dat belooft dus wat voor het tiende seizoen van de AMC-serie.
“Ze zijn echt veel erger. De Whisperers zijn de terreur die naast je woont,” aldus acteur Avi Nash tegenover IGN. “Ze dwingen ons niet om ons bij hen te voegen. Ze nemen geen gijzelaars. Nee, ze sluipen je huis binnen, spietsen hoofden op een staak en lachen er daarna over in het bos.”

Lees ook: 'The Walking Dead'-universum wordt nog vele malen groter

Veel erger
Acteur Ryan Hurst, die de Whisperer Beta speelt, laat weten dat het inderdaad gruwelijke schurken zijn. “De evolutie van antagonisten in de serie is altijd al intrigerend geweest. De Whisperers zijn min of meer ondoordringbaar als tegenstanders, omdat ze zo compleet doorgedraaid zijn.”

Dat maakt het dus heel interessant voor de crew om te overleven. “Kijk, voor hen is dit gewoon hoe de wereld werkt,” aldus Eleanor Matsuura. “Ze proberen ons gewoon te leren dat dit de manier is waarop de zaken gaan en dat het aankomt op de sterkste.”

Lees ook: 'The Walking Dead' kan verder als de comics ingehaald zijn

Bron: IGN

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Whisperers, Avi Nash, Ryan Hurst, Eleanor Matsuura

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws