search
Mythe over 'The Witchers' ontkracht
Series / Nieuws

Mythe over 'The Witchers' ontkracht

Henry Cavill gaat in op de uiterst aparte personages.

Tijdens de San Diego Comic-Con debuteerde de eerste trailer van Netflix-serie The Witcher. Alhoewel de games erg bekend zijn, is er nog veel niet breed bekend over de franchise. Acteur Henry Cavill gaat tegenover ComicBook.com in op de mythes rond de Witchers.

Een van de mythes rond de Witchers, is dat ze geen emoties voelen. Dat klopt niet volgens Cavill. Het is wel een mythe die de wereld in is geholpen om hen te helpen bij hun werk als monsterjagers.

Lees ook: Netflix-serie 'The Witcher' heeft geen schurk!?

Mythes rond de Witchers
"Het is niet zo dat de Witchers geen morele beslissingen mogen maken. Het is de mythe dat ze geen emoties hebben. Het helpt hen echter als ze geld vragen voor een monster. Als ze geen emoties hebben, kunnen ze zo hard onderhandelen als ze maar willen en kan iemand niet het argument gebruiken dat ze bijvoorbeeld kinderen hebben," lichtte Cavill toe. "Geralt gaat veel dieper dan dat. Hij heeft een harde buitenkant, omdat hij gelooft dat de wereld zo is. Maar diep van binnen gelooft deze man in wat de wereld kan zijn."

Dat is dan ook deel van de charme van Geralt of Riva. Het personage heeft bondgenoten die hij op alle manieren helpt. Hij is extreem loyaal en werkt hard om zijn vrienden te beschermen.

Lees ook: Aankomende Netflix-serie 'The Witcher' moet ons 'Game of Thrones' doen vergeten
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen