Jennifer Aniston: "Soms mis ik 'Friends' en die tijd van mijn leven"

Jennifer Aniston:

Na 10 succesvolle seizoenen kwam er in 2004 een einde aan de serie 'Friends', Aniston vertelt in een interview met [i]Harper’s Bazaar[/i] over haar herinneringen uit die tijd.

Emma Nota, 12 augustus 2019 om 10:21

Na 10 succesvolle seizoenen kwam er in 2004 een einde aan de serie Friends, toch blijft het een van de meest populaire shows aller tijden. Zelfs nu is het een van de meest bekeken series op Netflix. Aniston spreekt in een interview met Harper’s Bazaar over haar herinneringen uit die tijd.
De cast van Friends is ook buiten de serie goede vrienden gebleven. Voor de meeste van hen was dit hun eerste echte succes en ze waren niet voorbereid op de roem die ze dankzij de serie zouden bereiken. Een foto die Courtney Cox onlangs op Instagram plaatste, bracht Aniston meteen terug naar die spannende tijd, vertelt ze.

"Toen Friends begon, waren we allemaal zo naive. We konden niet geloven wat er gebeurde en we hadden geen idee. Op Instagram heeft Courteney onlangs een oude foto van ons geplaatst voordat de show zelfs werd uitgezonden. Ik herinner me dat ik niet begreep dat dit mijn leven was."Geen van de acteurs wisten waar ze aan begonnen of hoe goed mensen erop zouden reageren.

Lees ook: Komt er nu wel of geen 'Friends' reünie?

"Ik begon meer zelfvertrouwen te krijgen tijdens 'Friends'. In zekere zin was die show de ultieme vertrouwensoefening. We hielpen elkaar erdoorheen."

Cox, Kudrow en Aniston blijven tot op de dag van vandaag goede vrienden en duiken af ​​en toe op elkaars Instagram-foto's op:Lees ook: Geen zorgen: 'Friends' blijft voorlopig op Netflix!

Bron: The Inquisitr

Lees meer over: Friends, Harpers Bazaar, Jennifer Aniston

Informatie over de serie: Friends

Populair nieuws