Netflix onthult eerste teaser-trailer 'The Crown' seizoen 3!

Netflix onthult eerste teaser 'The Crown' S3!

Over drie maanden kunnen fans weer genieten van nieuwe afleveringen.

Zilko Tarici, 13 augustus 2019 om 10:15

Fans van The Crown wachten al een behoorlijke tijd op het derde seizoen, maar ze moeten nog ruim drie maanden doorbijten. Vandaag heeft Netflix in elk geval wel een korte teaser voor de nieuwe afleveringen vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.
De teaser is (zoals teasers betaamt) zeer kort, maar geeft wel een nieuwe blik op Olivia Colman als de wat oudere koningin Elizabeth II. Daarnaast weten we nu ook dat de eerste aflevering van het derde seizoen op 17 november 2019 a.s. wordt uitgezonden.

Lees ook: Premièredatum nieuw seizoen 'The Crown' "per ongeluk" bekend gemaakt

Oplettende fans zal opvallen dat Colman een blauwe sjerp draagt in de beelden. Dit duidt volgens kenners op haar lidmaatschap van de Royal Order of the Garter (dat je het even weet!).

Een indrukwekkende Britse cast
Zoals aangegeven, neemt Colman in het nieuwe seizoen de rol van koningin Elizabeth II over van Claire Foy. Andere rollen in het derde seizoen zijn weggelegd voor acteurs als Tobias Menzies, Helena Bonham Carter, Jason Watkins, Josh O’Connor, Emerald Fennell en Marion Bailey. Gillian Anderson zal daarnaast de rol van Margaret Thatcher spelen.


Lees ook: Nieuwkomer Emma Corrin is prinses Diana in 'The Crown' S4

Bron: Netflix

Lees meer over: The Crown, Netflix, Olivia Colman, Matt Smith, Stephen Daldry

Populair nieuws