'Game of Thrones'-acteur Hafþór Júlíus Björnsson (The Mountain) tilt Ed Sheeran boven zijn hoofd: "hij vroeg erom!"

The Mountain (GOT) tilt Ed Sheeran met gemak op

'Game of Thrones'-acteur en sterkste man Hafþór Júlíus Björnsson (ook bekend als The Mountain) tilt Ed Sheeran boven zijn hoofd en pronkt met zijn indrukwekkende kracht.

Door redactie, 14 augustus 2019 om 12:20

Game of Thrones-acteur en sterkste man Hafþór Júlíus Björnsson, die de kolos Ser Gregor Clegane (ook bekend als The Mountain) speelde in Game of Thrones, ontmoette Ed Sheeran dit weekend en pronkte met zijn indrukwekkende kracht.
"Laat hem niet vallen!" Zegt iemand buiten beeld in de video. Maar Björnsson lift Sheeran gemakkelijk op, die zijn armen spreidt als anderen in de kamer juichen en applaudisseren. De twee lachen en schudden elkaar de hand nadat de IJslandse sterke man hem weer op de grond heeft gezet. Muzikant Sheeran en acteur Björnsson deelden de vreemde ervaring op hun Instagram-pagina's.

Lees ook: Vrolijke reünie 'Game Of Thrones'-sterren Emilia Clarke en jarige Jason Momoa

View this post on Instagram

When in Iceland @thorbjornsson

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on"Wanneer je in IJsland bent" zei Sheeran in het bijschrift bij de foto. De zanger is in IJsland voor een serie optredens.Björnsson deelt het volledige filmpje van de lift op zijn Instagram, met het onderschrift "Hij vroeg erom. Gelukkig heb ik hem niet laten vallen ... Hij moet vanavond werken !!"

Ed Sheeran had een kleine rol in Game of Thrones, hij speelde een Lannister-soldaat in seizoen 7, in een scène met Arya Stark (Maisie Williams). Hafþór Júlíus Björnsson speelde in de HBO-serie Ser Gregor Clegane, oftewel 'The Mountain'.

Blijkbaar is Sheeran niet de enige fan van Björnsson die zijn kracht wil zien. "Ik moet vaak nee zeggen, want als ik één persoon til, willen zoveel anderen ook worden opgetild," zegt hij. "Als het maar één persoon is, is het goed. Maar als het druk is, dan weet ik dat anderen het ook gaan vragen. Je moet proberen eerlijk te zijn tegen iedereen die je kent."

Lees ook: HBO bespreekt fanpetitie om 8e seizoen 'Game of Thrones' opnieuw te maken

Bron: People

Lees meer over: Game of Thrones, The Mountain, Ed Sheeran, Bjornsson

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws