search
'Game of Thrones'-acteur Hafþór Júlí­us Björnsson (The Mountain) tilt Ed Sheeran boven zijn hoofd: "hij vroeg erom!"

'Game of Thrones'-acteur Hafþór Júlí­us Björnsson (The Mountain) tilt Ed Sheeran boven zijn hoofd: "hij vroeg erom!"

\'Game of Thrones\'-acteur en sterkste man Hafþór Júlí­us Björnsson (ook bekend als The Mountain) tilt Ed Sheeran boven zijn hoofd en pronkt met zijn indrukwekkende kracht.

Emma Nota
Game of Thrones-acteur en sterkste man Hafþór Júlí­us Björnsson, die de kolos Ser Gregor Clegane (ook bekend als The Mountain) speelde in Game of Thrones, ontmoette Ed Sheeran dit weekend en pronkte met zijn indrukwekkende kracht.

"Laat hem niet vallen!" Zegt iemand buiten beeld in de video. Maar Björnsson lift Sheeran gemakkelijk op, die zijn armen spreidt als anderen in de kamer juichen en applaudisseren. De twee lachen en schudden elkaar de hand nadat de IJslandse sterke man hem weer op de grond heeft gezet. Muzikant Sheeran en acteur Björnsson deelden de vreemde ervaring op hun Instagram-pagina's.

Lees ook: Vrolijke reünie 'Game Of Thrones'-sterren Emilia Clarke en jarige Jason Momoa

Bekijk op instagram


"Wanneer je in IJsland bent" zei Sheeran in het bijschrift bij de foto. De zanger is in IJsland voor een serie optredens.

Bekijk op instagram


Björnsson deelt het volledige filmpje van de lift op zijn Instagram, met het onderschrift "Hij vroeg erom. Gelukkig heb ik hem niet laten vallen ... Hij moet vanavond werken !!"

Ed Sheeran had een kleine rol in Game of Thrones, hij speelde een Lannister-soldaat in seizoen 7, in een scène met Arya Stark (Maisie Williams). Hafþór Júlí­us Björnsson speelde in de HBO-serie Ser Gregor Clegane, oftewel 'The Mountain'.

Blijkbaar is Sheeran niet de enige fan van Björnsson die zijn kracht wil zien. "Ik moet vaak nee zeggen, want als ik één persoon til, willen zoveel anderen ook worden opgetild," zegt hij. "Als het maar één persoon is, is het goed. Maar als het druk is, dan weet ik dat anderen het ook gaan vragen. Je moet proberen eerlijk te zijn tegen iedereen die je kent."

Lees ook: HBO bespreekt fanpetitie om 8e seizoen 'Game of Thrones' opnieuw te maken

Aanbevolen artikelen