Waarom het zo lastig was Patrick J. Adams terug te brengen in 'Suits'

Uitdaging Mike Ross terug te krijgen in 'Suits'

Het was een niet makkelijk om Patrick J.Adams terug te schrijven in 'Suits' na zijn vertrek, maar in S9 is de acteur toch terug als Mike Ross.

Emma Nota, 14 augustus 2019 om 11:15

Het was een echte uitdaging om acteur Patrick J.Adams terug te krijgen in Suits na zijn vertrek aan het einde van seizoen 7. Maar in het negende seizoen van het juridische drama is de acteur weer te zien als Mike Ross.
Het is al een tijd geleden dat de nep advocaat, en later echte advocaat, te zien was in Suits. Mike keert echter niet terug naar New York om rond te hangen met zijn voormalige collega's. Hij komt terug om zaken te doen. De schrijvers moesten de juiste balans vinden tussen de feestelijke thuiskomst en voldoende drama.

Lees ook: Achtste seizoen van 'Suits' - Einde is nabij [Blu-ray]

"De grote uitdaging was om meer plezier te hebben, en drama toe te voegen. Het was kiezen hoeveel soorten leuke, gekke scènes we zouden kunnen hebben voordat we gaan, ‘Hé, deze mensen zijn niet aan dezelfde kant'," vertelt Suits-schrijver Aaron Korsh aan EW.

"Met Mike terug kan je in de verleiding komen om een reüniescènes te hebben met Louis (Rick Hoffman), en een reüniescènes met Donna (Sarah Rafferty), en een reüniescènes met Harvey, en een reüniescènes met Katrina (Amanda Schull). Elk van hen zou goed zijn, maar dan zou de aflevering voorbij zijn en had je 10 reüniescènes."

In plaats van meerdere reünies, zien we Mike het uitvechten met Harvey en Samantha Wheeler (Katherine Heigl) in een zaak. "We hebben absoluut wat plezier. We hebben een paar wendingen."

Lees ook: Wellicht geen andere 'Suits' acteurs in 'Pearson' spin-off

Lees meer over: Suits, Patrick Adams

Informatie over de serie: Suits

Populair nieuws