Waarom [...] zo eindigt als hij doet in 'Game of Thrones'

Waarom [...] zo eindigt in 'Game of Thrones'

Interessant interview met een van de regisseurs van de serie.

Jim Pedd, 16 augustus 2019 om 07:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Dit jaar eindigde HBO-hit Game of Thrones op bepaald weinig verrassende wijze. Het achtste seizoen van de serie bracht ons onder meer het einde van de Night’s King, de opperschurk van de serie. Regisseur Miguel Sapochnik, die de aflevering waarin hij stierf regisseerde, gaat nu in op bepaalde keuzes.
Tegenover The Hollywood Reporter vertelde hij dat hij “overal vragen over had. We hebben lang gewerkt om de juiste balans van geloofwaardigheid versus wensvervulling te vinden. Toen hebben we het opgenomen en opnieuw opgenomen. We kwamen erachter dat het uiteindelijk vooral om ritme draait.”

Lees ook: HBO bespreekt fanpetitie om 8e seizoen 'Game of Thrones' opnieuw te maken

Waarom niet zichtbaar?
In de aflevering kwam Arya op de Night’s King afgestormd en doodde ze hem. Hoe zij bij hem wist te komen was niet zichtbaar. “Op een gegeven moment hadden we een uitgebreid plan waarin ze zich een weg naar het Weirwood-bos vocht. Maar naarmate we vorderden, realiseerden we ons dat ze dat eerder die aflevering al gedaan had. Dus het voelde als een herhaling. Uiteindelijk hadden we dus het gevoel dat het niet uitmaakte hoe ze er zou komen. Het ging er gewoon om dat de Night King haar opvangt in haar sprong, we denken dat ze gedaan is en hem dan toch weet te pakken.”

Bron: THR

Lees meer over: Game of Thrones, Nights King

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws