search
Bloedmooie 'Arrow'-actrice 'Katrina Law' gecast voor tiende seizoen van Hawaii Five-0!
Series / Nieuws

Bloedmooie 'Arrow'-actrice 'Katrina Law' gecast voor tiende seizoen van Hawaii Five-0!

Nemen we ook van een vast lid van de cast afscheid?

Het einde van het negende seizoen van Hawaii Five-0 heeft menig aantal fans naar de keel gegrepen. De finale aflevering van dit seizoen eindigde dan ook met een vrouw die een wapen trok en in het rond begon te schieten binnen in het Five-0 hoofdkwartier. Tot op moment van schrijven is het niet duidelijk of iemand daarbij is geraakt. Dit gezegd zijnde is er wel een nieuwe series regular gecast voor het tiende seizoen van de reeks.

De nieuwe actrice die is gecast voor het tiende seizoen van Hawaii Five-0 is zeker niet de minste. Het gaat namelijk om Arrow actrice 'Katrina Law'. In het tiende seizoen van de serie kruipt Law in de huid van het personage 'Quinn Liu'. Quinn was een lid van de staff van de 'Army's Criminal Investigation Division'. Ze werd op een zeker ogenblik echter gedegradeerd voor insubordinatie.

Lees ook: Grace Park vertelt meer over vertrek uit Hawaii Five-0

Cliffhanger van formaat
Het negende seizoen van de serie Hawaii Five-0 eindigde met een cliffhanger van formaat. Aan het einde van de finale aflevering begint de vrouw van Omar Hassan namelijk in het rond te schieten binnen de Five-0. Zoals eerder reeds aangegeven is het niet duidelijk of er fatale schoten zijn gelost. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat vooral het personage van 'Steve McGarrett' (gespeeld door 'Alex O-Loughlin') in vraag wordt gesteld. Dit omdat de eigenschappen waar het personage van Law over beschikt eigenlijk in lijn liggen met die van O-Loughlin. Dit gezegd zijnde zijn er weinig indicaties dat de acteur daadwerkelijk de reeks zal gaan verlaten. Niets valt echter helemaal uit te sluiten.

Ook de showrunner van de serie, namelijk 'Peter Lenkov' laat er weinig twijfel over bestaan dat Law gewoon een versterking zal zijn van de cast en geen ander castlid zal vervangen. In een reactie op de casting van Law liet hij dan ook het volgende optekenen; "We zijn bijzonder tevreden met het casten van Katrina. Ze weet vanaf het begin te overtuigen als 'Quin', de nieuwste aanvulling op het team. Kijkers zullen meer dan tevreden zijn met wat ze te zien zullen krijgen. De eerste ontmoeting tussen Quinn en McGarrett en Danny (!) is er eentje die nog lang zal blijven nazinderen".

Mogelijks dat er dus wel iemand wordt geraakt door de rondvliegende kogels aan het einde van het negende seizoen, maar de kans dat er een vast lid van de cast door komt te verdwijnen lijkt eerder klein. Of niet?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen