Eerste trailer nieuwe Netflix-serie 'The Politician'

Eerste trailer Netflix-serie 'The Politician'

Het betreft de eerste Netflix-serie van Ryan Murphy (American Horror Story, Glee).

Zilko Tarici, 20 augustus 2019 om 07:26

Netflix heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven van de nieuwe serie The Politician. Deze beelden kun je hieronder bekijken. Het betreft de eerste Netflix-serie van Ryan Murphy, die onlangs een enorme deal sloot met de streamingdienst voor de creatie van nieuwe films en series. Zijn nauwe samenwerking met Fox komt daarmee tot een einde. Hoewel Fox eerder series van Murphy als American Horror Story en American Crime Story zal blijven uitzenden, zal alle nieuwe content van Murphy direct naar Netflix gaan. The Politician is dus slechts het begin!
Lees ook: Ryan Murphy maakt 'The Politician' voor Netflix

The Politician is een creatie van Murphy, Brad Falchuk en Ian Bremner, die samen ook de series Glee en Scream Queens bedachten. In de serie zien we de Tony Award-winnende acteur Ben Platt als een rijke student uit Californië die het wil schoppen tot president van de Verenigde Staten. Om die ambitie waar te maken moet hij eerst president van de studentenvereniging worden, wat de nodige avonturen met zich meebrengt.

Een serie met ambitie
De gedachte achter The Politician is dat elk seizoen een andere verkiezing laat zien, en uiteindelijk leidt tot een laatste seizoen waarin het hoofdpersonage een kandidaat voor de presidentsverkiezingen blijkt. Naast Platt zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor Gwyneth Paltrow, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Julia Schlaepfer, Laura Dreyfuss, Rahne Jones, Theo Germaine, David Corenswet, Bob Balaban en Benjamin Barrett. Vanaf 27 september te streamen op Netflix.


Lees meer over: The Politician, Netflix, Ryan Murphy, Ben Platt, Gwyneth Paltrow

Populair nieuws