search
Marvels 'Loki' duurt 6 uur en heeft geduchte schurken!
Series / Nieuws

Marvels 'Loki' duurt 6 uur en heeft geduchte schurken!

De derde Marvel-serie die in 2021 verschijnt.

In de lente van 2021 verschijnt de Marvel-serie Loki op het in oktober te lanceren Disney+. Het is al bekend dat het een eenmalige miniserie wordt rond het Marvel-personage en nu heeft hoofdrolspeler Tom Hiddleston een en ander verteld over de slechteriken en de speelduur.

MTV News sprak met Hiddleston en hij verklapte dat het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen, met een speelduur van zes uur. Iedere aflevering zal dus een uur duren. Ook worden zijn tegenstanders anders.

Geduchtere tegenstanders
"Ik heb het gevoel dat ik hem ken, ik speel hem nu al 10 jaar en dat vind ik te gek. Tegen de tijd dat deze uitkomt, word ik 40. Toen ik werd gecast was ik 29. Het punt is, is dat ik het gevoel heb van 'ik ken dit personage nu, het publiek kent hem,'" aldus Hiddleston tegenover MTV.

Lees ook: Marvel onthult logo en plotdetails 'Loki'!

Hiddleston vervolgt: "Om hem te spelen, oprecht, en hem nieuwe uitdagingen voor te stellen die hem op verschillende manieren moeten veranderen, is het meest opwindende eraan. Je hebt zijn specifieke gaven, zijn intelligentie, zijn verraad, zijn kattenkwaad, zijn magie. We zien hem tegenover geduchtere tegenstanders, zoals hij die nog nooit heeft gezien of gekend."

De serie Loki staat dus gepland voor het voorjaar van 2021.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen