search
Nieuwe teaser-afbeelding voor 'The Walking Dead' seizoen 10!
Series / Nieuws

Nieuwe teaser-afbeelding voor 'The Walking Dead' seizoen 10!

Het aftellen naar de lancering van het tiende seizoen is begonnen!

Het is nog even wachten tot het tiende seizoen van The Walking Dead in première gaat in oktober van dit jaar. Toch heeft AMC vandaag alweer een nieuwtje in petto voor de fans. Ze stuurt namelijk een nieuw artwork de wereld in welke een leuke teaser bevat van drie populaire personages uit de reeks.

Het is zeker niet voor het eerst dat er een teaser verschijnt met betrekking tot het aankomende, tiende seizoen van de reeks. Eerder lanceerde AMC ook al een teaser clip waarin Connie, Magna en Yumiko met witte spuitbussen de niet mis te begrijpen zin "Silence the Wispers" op een muur spoten. De strijd met de Whispers lijkt dan ook met zekerheid centraal te staan in het tiende deel van de reeks.



Lees ook: Nieuw castlid voor 'The Walking Dead'

Nieuw artwork
Het nieuwe artwork dat nu de wereld is ingestuurd door AMC kent wederom een aantal hoofdrolspelers. Het gaat deze keer om Daryl Dixon, Carol Peletier en Michonne. Naar eigen zeggen zou het nieuwe artwork "fans precies geven wat ze willen". Dat er specifiek voor deze drie personages werd gekozen hoeft absoluut niet te verbazen, in tegendeel.

De sterke vriendschap tussen Carol en Daryl is namelijk doorheen de seizoenen vaak van groot belang gebleken. Dat ook Michonne in het artwork werd opgenomen doet het vermoeden toenemen dat het tiende seizoen waarschijnlijk haar laatste is. Eerder liet de actrice zich namelijk reeds ontvallen haar rol in The Walking Dead nog maar moeilijk te kunnen combineren met haar optredens in het Marvel universum.

Lees ook: Epische scène tussen Carol en Alpha in 'The Walking Dead'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen