Epische scène tussen Carol en Alpha in 'The Walking Dead'

Epische scène Carol/Alpha in 'The Walking Dead'

Seizoen tien start op 6 oktober!

Bram de Groot, 12 augustus 2019 om 20:01

Volgens showrunner Angela Kang kunnen we ons opmaken voor een epische scène tussen Carol (Melissa McBride) en Alpha (Samantha Morton) in het tiende seizoen van The Walking Dead. Het wordt een ware "face-off".
Tijdens een preview-special zei de showrunner: "Ik bedoel, we gaan zeker meer van Carol-Alpha zien, en het wordt geweldig. Ik denk veel aan die scène die ze samen hebben. Deze is gewoon episch, gewoon zo cool. Ja, het gaat er hard aan toe." Let op spoilers voor de reeds verschenen afleveringen!

Lees ook: Whisperers in 'The Walking Dead' zijn barbaars

Moord van Henry
Uiteraard draait het dan om de moord van Carols zoon Henry, door Alpha. Zijn hoofd werd gebruikt om het grondgebied van de Whisperer af te zetten. Carol heeft er uiteraard flink nachtmerries van.

"Toen we haar voor het laatst zagen, was ze absoluut verwoest door de dood van Henry en alle anderen die op de palen belandden," zei McBride tijdens Talking Dead. "En ik denk dat ze zich misschien een beetje geïsoleerd voelt, haar verdriet verwerkt, misschien tegen wraakgevoelens vecht. Er zijn onverwachte dingen rond Carol. Onverwacht en verwacht. Verwacht het onverwachte."
 
Het tiende seizoen van The Walking Dead debuteert op 6 oktober op AMC!

Bron: comicbook.com

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 10, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Lauren Cohan

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws