search
Nieuw op Netflix: 'Vis a Vis: Locked Up' seizoen 3!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Vis a Vis: Locked Up' seizoen 3!

De verschillende seizoenen zijn door Netflix in een sneltempo toegevoegd...

In een razend tempo is Netflix de verschillende seizoenen van de serie Vis a Vis aan het toevoegen aan haar streamingplatform. Fans van de reeks hebben dan ook helemaal niet lang moeten wachten tot het derde deel van de reeks te zien is. Vanaf vandaag, vrijdag 30 augustus 2019 zijn de acht afleveringen van het derde seizoen immers reeds te bekijken op Netflix!

In mei van dit jaar mochten Netflix-kijkers nog het eerste seizoen verwelkomen. Amper één maand later verscheen ook het tweede deel op het populaire streamingplatform. Nu, aan het einde van de zomer verschijnen ook de acht afleveringen van het derde seizoen op Netflix.

Orange is the New Black
We trappen een open deur in wanneer we zeggen dat de link met die andere hitserie Orange is the New Black al snel kan worden gelegd. Beide series spelen zich immers af in een vrouwengevangenis. Toch, dit gezegd zijnde staat Vis a Vis in het bijzonder bekend als een veel extremere variant. Reeds op de eerste dag waarop de hoofdrolspeelster van de reeks 'Macarena Ferreiro' in de gevangenis terecht komt wordt duidelijk dat haar leven er compleet anders uit zal komen te zien. Dit vermoeden wordt meteen extra kracht bijgezet wanneer één van haar celgenoten op brutale wijze om het leven wordt gebracht.

Prima ontvangst
De eerste twee seizoenen van Vis a Vis konden niet alleen op Netflix, maar ook daarbuiten in ieder geval rekenen op een uitstekende ontvangst. Op de gespecialiseerde website IMDB heeft de reeks op moment van schrijven een totale waardering ontvangen van een mooie 8,3/10. Op die andere gespecialiseerde website, namelijk Rotten Tomatoes ligt de score op 100 procent bij de 'Average Tomatometer' en geeft de 'Average Audience Score' een score weer van 75 procent.

Heb jij ook sterk uitgekeken naar het derde seizoen van Vis a Vis? Dan is het (korte) wachten nu voorbij! De 8 afleveringen van het derde seizoen zijn immers vanaf vandaag, vrijdag 30 augustus 2019 te bekijken op Netflix. Wil je alvast een klein voorsmaakje vooraleer het nieuwe seizoen deze avond te bingen? Dan kan je alvast even de onderstaande trailer bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen