search
Nieuw op Netflix: de bovennatuurlijke thrillerserie 'The A List' seizoen 1
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: de bovennatuurlijke thrillerserie 'The A List' seizoen 1

De thrillerserie was eerder uitsluitend te bekijken via de BBC iPlayer...

Eerder maakte Netflix reeds bekend dat ze de rechten had verworven voor de bovennatuurlijke thrillerserie The A List. Het wachten op de lancering van de reeks op het populaire streamingplatform is nu bijna voorbij. Vanaf morgen, vrijdag 30 augustus 2019 is ze namelijk op Netflix te zien!

De serie The A List speelt zich op het eerste zicht af op een uitnodigend eiland waar een zomerkamp wordt gehouden. Wanneer Mia (gespeeld door 'Lisa Ambalavner') op het eiland arriveert lijkt ze helemaal klaar te zijn om de vakantie van haar leven te beleven. Al snel blijkt dat, dat er waarschijnlijk toch niet meteen in zal zitten. Wanneer de mysterieuze Amber (gespeeld door 'Ellie Duckles') ook arriveert verandert haar vakantie immers in een ware nachtmerrie. Het script van de reeks komt van de hand van 'Dan Berlinka' en 'Nina Metivier'.

13 afleveringen
Het eerste seizoen van The A List werd geproduceerd door Kindle Entertainment. De serie was eerder reeds te zien op de BBC iPlayer en telt in totaal 13 afleveringen. Ben jij ook al benieuwd naar deze ongetwijfeld meeslepende thrillerserie? In dat geval kan je ook al even de veelzeggende trailer raadplegen welke is gelanceerd.



The A List is via Netflix te bekijken vanaf morgen, vrijdag 30 augustus 2019.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen