Neemt Hawaii Five-0 dan toch afscheid van geliefd personage?

Welk geliefd personage verlaat 'Hawaii Five-0'?

De onduidelijkheid, maar daarmee ook de spanning neemt toe!

Geoffrey Ketels, 3 september 2019 om 10:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Onduidelijkheid troef in de aanloop naar de lancering van het tiende seizoen van de razend populaire misdaadserie Hawaii Five-0. De enorme cliffhanger aan het einde van het negende seizoen heeft fans heel wat slapeloze nachten bezorgd. In de aanloop naar de lancering van het nieuwe deel uit de reeks zal die ongerustheid mogelijks alleen maar verder toenemen.
Aan het einde van het negende seizoen van Hawaii Five-0 vond er een schietpartij plaats. Deze schietpartij zorgde voor een cliffhanger van formaat. Aan het einde van de bewuste aflevering horen we 'Danny Williams' (gespeeld door 'Scott Caan') nog zeggen; Oh my God. Wat er verder is gebeurd? Daar heeft iedereen tot dusver nog het raden naar... Al komt daar binnenkort verandering in. Het tiende seizoen gaat namelijk van start op 27 september van dit jaar. In de aanloop naar de lancering van het nieuwe seizoen duiken hier en daar echter nieuwe theorieën op over wie er nu precies geraakt zou kunnen zijn door de kogelregen.

Lees ook: Bloedmooie 'Arrow'-actrice 'Katrina Law' gecast voor tiende seizoen van Hawaii Five-0!

Steve McGarrett
In eerste instantie leek alles in de richting te wijzen dat het populaire personage 'Steve McGarrett' zou zijn getroffen door één van de rondvliegende kogels. Al snel werd echter duidelijk dat de productie haar belangrijkste hoofdrolspeler met zekerheid niet zomaar zou laten verdwijnen. Ook Danny lijkt (zowel letterlijk als figuurlijk) buiten schot te blijven. Toch maakt de synopsis van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen duidelijk dat er wel degelijk iemand de reeks zal verlaten: "A new ally helps McGarrett and Five-0 when mob bosses on the island are being targeted by an assassin. Also, Five-0 says goodbye to one of their own.".

Het nieuwe gezicht van Hawaii Five-0 werd eerder reeds bekend gemaakt. Het gaat hierbij om Katrina Law welke in het verleden reeds te zien was in Arrow. Tegelijkertijd zal er dus ook afscheid worden genomen van iemand van het Five-0 team. Wie dat zal zijn blijft vooralsnog koffiedik kijken, maar het blijft wel erg stil rond het personage van 'Jerry Ortega' (gespeeld door 'Jorge Garcia'). Of dit meteen ook betekent dat zijn personage uit de reeks is geschrapt zal de (nabije) toekomst moeten uitwijzen.

Lees meer over: Hawaii Five 0, serie

Informatie over de serie: Hawaii Five-0

Populair nieuws