search
Tweede seizoen 'Dark Crystal: Age of Resistance' kan!
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Dark Crystal: Age of Resistance' kan!

Maar dan moet Netflix even snel groen licht geven.

Afgelopen vrijdag kwam The Dark Crystal: Age of Resistance online te staan op Netflix. Fans kunnen dus weer naar de wereld van Thra met zijn Gelfling en Skeskis reizen. De prequel weet behoorlijk magisch over te komen en dat komt vooral doordat er weer echte poppen gebruikt zijn. Is er een tweede seizoen mogelijk?

Volgens uitvoerend producent Lisa Henson - jawel, de dochter van - is dat zeker mogelijk, mits Netflix dat wil. Henson sprak met Yahoo! en legde uit dat er echt wel wat dingen zijn blijven liggen die in een tweede seizoen te zien kunnen zijn.

Lees ook: Prachtige trailer Netflix-serie 'The Dark Crystal: Age of Resistance'!

Veel grotere pitch
Henson vertelde dat de pitch voor de serie uitgebreider was dan het eerste seizoen uiteindelijk bleek te zijn. "Toen [showrunners] Jeffrey Addiss en Will Matthews ons hun versie van de serie pitchten, ging het verder dan dit. Maar we realiseerden ons dat het te snel ging en besloten het wat te veranderen," aldus Henson. "Ook al hebben we tien afleveringen gemaakt, we hebben slechts zes van hun originele afleveringen geproduceerd. We weten dus heel goed waar het met een tweede seizoen heen kan gaan."

Of dat er komt is afwachten, maar gezien de positieve reacties lijkt dat een kwestie van tijd.

Lees ook: Netflix-serie 'The Dark Crystal: Age of Resistance' trekt grote namen aan
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen