search
Tweede seizoen van 'Legacies' wordt nog 10% donkerder!
Series / Nieuws

Tweede seizoen van 'Legacies' wordt nog 10% donkerder!

Fans hebben al een vermoeden wie daarvoor verantwoordelijk zal zijn...

Het tweede seizoen van de serie Legacies zal nog donkerder worden in vergelijking met het eerste seizoen. Dat is heel wat, want ook het eerste seizoen was reeds behoorlijk donker. Fans wachten met smart op het tweede deel uit de reeks en de executive producer van Legacies heeft dat wachten nu zomaar even nog moeilijker gemaakt.

Het was executive producer 'Brett Matthews' welke zich liet ontglippen dat het tweede seizoen van Legacies nog eens 10 procent donkerder zou worden in vergelijking met het eerste seizoen. In het tweede seizoen zal er een nieuwe, duistere kracht haar intrede maken en het heeft helemaal niets te maken met het ontdekken van het donker kantje van 'Hope'. Ook de maker van de reeks, namelijk 'Julie Plec' liet haar licht schijnen op het tweede seizoen van de reeks. Zij reageerde op de stelling van Matthews met het volgende:

"Aan het begin van het tweede seizoen van [i]Legacies zullen kijkers reeds een goede hint krijgen over de nieuwe, duistere kracht welke haar intrede zal maken. Toch zal het mysterie met betrekking tot dit nieuw personage in stand worden gehouden tot ergens halverwege het tweede seizoen. Fans zullen dus nog ongelofelijk veel geduld moeten koesteren."[/i]

Lees ook: Matthew Davis wil Caroline in tweede seizoen 'Legacies'

Professor Vardemus
Voor veel fans is het nu echter reeds duidelijk wie de nieuwe, donkere kracht zou kunnen zijn. Het zou hierbij namelijk gaan om 'Alexis Denisof' die in het tweede seizoen de rol op zich neemt van 'Professor Vardemus'. Zijn debuut komt er relatief gezien vroeg aan, want zijn personage zal voor het eerst te zien zijn in de tweede aflevering van het tweede seizoen. Zou hij er op zijn eentje voor kunnen zorgen dat het tweede seizoen van Legacies daadwerkelijk nog donkerder wordt in vergelijking met het eerste seizoen? De (nabije) toekomst zal het ons leren!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen