Dan toch géén afscheid belangrijk personage 'Hawaii Five-0'?

Géén afscheid van hoofdpersoon 'Hawaii Five-0'

Geoffrey Ketels, 6 september 2019 om 14:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De finale aflevering van het negende seizoen van de populaire serie Hawaii Five-0 was er eentje die fans niet snel zullen vergeten. Velen hebben het zelfs over de meest beklijvende aflevering ooit. Het negende seizoen eindigde dan ook met een cliffhanger van formaat die de gemoederen ook op vandaag nog steeds aardig blijft beroeren.

Recent werd er nog het nieuws de wereld ingestuurd dat waarschijnlijk één van de hoofdpersonages uit de reeks geraakt was door de kogelregen aan het einde van het negende seizoen. Bovendien is er ook nog de zogenaamde 'logline' van het tiende seizoen. Deze zou 'saying goodbye to one of their own' zijn. Er leek dan ook geen twijfel meer over te bestaan dat er één van de hoofdpersonages om het leven zou zijn gekomen door het vuurgevecht. Showrunner 'Peter M. Lenkov' zaait echter terug de nodige twijfel...

Lees ook: Neemt Hawaii Five-0 dan toch afscheid van geliefd personage?

"Zeker iemand geraakt"
In eerste instantie liet de showrunner optekenen dat er met zekerheid iemand door de rondvliegende kogels is geraakt. Wie dat nu precies is wordt uiteraard niet aangegeven. De showrunner gaf bovendien ook nog het volgende aan; "Door de jaren heen hebben we nieuwe personages toegevoegd aan de cast, zijn andere vertrokken en zijn er ook personages teruggekomen... Het afscheid waarnaar wordt gehint hoeft dan ook helemaal niet zo definitief te zijn als het misschien op het eerste zicht lijkt.

Bovenstaande schept natuurlijk alleen maar nog meer verwarring bij de fans. Na de laatste bekendmaking leek het voor menig aantal fans vast te staan dat het personage van 'Jerry Ortega', gespeeld door 'Jorge Garcia' de serie zou verlaten. Het is nog altijd mogelijk dat Jerry is geraakt door één van de kogels, maar dan zal hij waarschijnlijk gewoon worden afgevoerd naar het ziekenhuis om daar enige tijd te moeten blijven. Absolute zekerheid zullen we pas hebben wanneer het tiende seizoen van Hawaii Five-0 verschijnt. Eén ding staat echter vast, de cliffhanger van het negende seizoen blijft ook op vandaag de gemoederen nog aardig beroeren.

Lees ook: Bloedmooie 'Arrow'-actrice 'Katrina Law' gecast voor tiende seizoen van Hawaii Five-0!

Lees meer over: Hawaii Five 0, serie

Informatie over de serie: Hawaii Five-0

Populair nieuws