Trailer en premièredatum 'Jack Ryan'-serie seizoen 2!

Trailer 'Jack Ryan' seizoen 2!

John Krasinski speelt opnieuw de rol van de bekende Tom Clancy-held.

Zilko Tarici, 6 september 2019 10:21

Amazon Prime Video heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van Tom Clancy-serie Jack Ryan, met John Krasinski (A Quiet Place) in de hoofdrol, zijn première beleeft op 1 november 2019. Daarnaast heeft de streamingdienst ook een trailer van het nieuwe seizoen vrijgegeven. Deze beelden kun je uiteraard hieronder bekijken.
Lees ook: 'Jack Ryan' is een actievolle hitserie [Blu-ray review]

In het tweede seizoen van Jack Ryan zien we hoe CIA-agent Ryan afreist naar Zuid-Amerika om een verdachte vrachtlading illegale wapens te onderzoeken. Wanneer Jacks onderzoek leidt tot de ontrafeling van een vergevorderde samenzwering, lanceert de president van Venezuela een aanval op de Verenigde Staten. Jack moet dit hoe dan ook proberen tegen te houden.

Noomi Rapace toegevoegd aan cast
Jack Ryan is een productie van Amazon Studios, Paramount Television en Skydance Television en wordt exclusief beschikbaar gesteld voor Amazon Prime Video. Naast de eerder genoemde Krasinski zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor Wendell Pierce (The Wire), Noomi Rapace (Prometheus) en Michael Kelly (House of Cards).

Lees ook: Veel actie in trailer voor tweede seizoen 'Jack Ryan' met John Krasinski (The Office)


Bron: Amazon Prime Video

Lees meer over: Jack Ryan, Amazon, John Krasinski, Tom Clancy, Noomi Rapace, Wendell Pierce

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws