search
Trailer en premièredatum 'Jack Ryan'-serie seizoen 2!
Series / Trailer

Trailer en premièredatum 'Jack Ryan'-serie seizoen 2!

John Krasinski speelt opnieuw de rol van de bekende Tom Clancy-held.

Amazon Prime Video heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van Tom Clancy-serie Jack Ryan, met John Krasinski (A Quiet Place) in de hoofdrol, zijn première beleeft op 1 november 2019. Daarnaast heeft de streamingdienst ook een trailer van het nieuwe seizoen vrijgegeven. Deze beelden kun je uiteraard hieronder bekijken.

Lees ook: 'Jack Ryan' is een actievolle hitserie [Blu-ray review]

In het tweede seizoen van Jack Ryan zien we hoe CIA-agent Ryan afreist naar Zuid-Amerika om een verdachte vrachtlading illegale wapens te onderzoeken. Wanneer Jacks onderzoek leidt tot de ontrafeling van een vergevorderde samenzwering, lanceert de president van Venezuela een aanval op de Verenigde Staten. Jack moet dit hoe dan ook proberen tegen te houden.

Noomi Rapace toegevoegd aan cast
Jack Ryan is een productie van Amazon Studios, Paramount Television en Skydance Television en wordt exclusief beschikbaar gesteld voor Amazon Prime Video. Naast de eerder genoemde Krasinski zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor Wendell Pierce (The Wire), Noomi Rapace (Prometheus) en Michael Kelly (House of Cards).

Lees ook: Veel actie in trailer voor tweede seizoen 'Jack Ryan' met John Krasinski (The Office)

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen