'Chicago P.D.' is nog niet klaar met 'Jon Seda'

Chicago P.D. is nog niet klaar met 'Jon Seda'

Toch zal de acteur wellicht niet te zien zijn in het zevende seizoen van de reeks...

Geoffrey Ketels, 6 september 2019 om 15:30

Bij de lancering van het zevende seizoen van de populaire serie Chicago P.D. zal er één personage uitblinken in afwezigheid. Het gaat hierbij om het personage van 'Antonio' (gespeeld door 'Jon Seda'). Dat is opvallend, want het zesde seizoen van de reeks heeft eigenlijk niet duidelijk gemaakt waarom de acteur er niet meer in te zien is. Bovendien heeft showrunner 'Rick Eid' inmiddels bekend gemaakt dat Chicago P.D. nog lang niet klaar is met Antonio.
Ondanks het feit dat Jon Seda dus (voorlopig?) niet meer te zien zal zijn in de reeks is diens verhaallijn nog niet afgelopen. Eid liet bijvoorbeeld optekenen dat; "De eenheid uiteindelijk zal weten te achterhalen wat er nu precies met hem aan de hand is". In de laatste aflevering waarin Jon Seda was te zien in Chicago P.D. zat hij in een auto klaar om een pil te slikken. Het vervolg laat zich tot dusver een beetje raden.

Wordt er daadwerkelijk voor altijd afscheid genomen van de acteur in de reeks? Dan zou dat kunnen betekenen dat hij een overdosis heeft genomen of dat de drugs slecht waren... Indien het productieteam de deur op een kiertje wil houden voor de acteur zou hij ergens in een afkickkliniek kunnen zitten of zou hij gewoon kunnen rondhangen bij foute vrienden. Zoveel verschillende opties behoren tot de mogelijkheden.

Lees ook: Meeste gehate personage uit 'The 100' gecast voor 'Chicago P.D.'!

Mysterie
Tot dusver blijft het dus een mysterie wat er nu precies aan de hand is met het personage van 'Antonio'. Ondanks het feit dat eerder reeds werd aangegeven dat Seda Chicago P.D. zou gaan verlaten hoeft dat geen definitieve beslissing te zijn. Het lijkt er naar uit te zien dat ook het productieteam die mening is toegedaan waardoor fans van het personage 'Antonio' mogelijks in de toekomst nog wel het één en ander zullen mogen verwachten.

Honderd procent zekerheid over wat er nu precies met Antonio aan de hand is zullen we echter pas krijgen van zodra het nieuwe seizoen in première zal gaan. Dat is op woensdag 25 september!

Lees ook: Sophia Bush verklaart waarom ze 'Chicago P.D.' heeft verlaten

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Chicago PD, serie

Informatie over de serie: Chicago P.D.

Populair nieuws