Hoofdrolspeler bekend voor Stephen King-serie 'The Stand'

Hoofdrolspeler voor Stephen King-serie 'The Stand'

Nieuwe grote Stephen King-serie!

Bram de Groot, 12 september 2019 om 06:00

In 2017 verscheen nog de verfilming van de Stephen King-boekenreeks 'The Dark Tower' en nu komt er een serie over Kings 'The Stand' uit 1978. De hoofdrolspeler is aangetrokken!
Een belangrijke rol in het verhaal is weggelegd voor het personage Randall Flagg, oftewel de Man in Black in de 'The Dark Tower'-boeken. Het wordt acteur Alexander Skarsgard die de slechterik gaat spelen in de serie van CBS All Access.

Lees ook: Stephen Kings 'The Stand' wordt definitief tv-serie!

Mother Abagail
Ook golden oldie Whoopi Goldberg heeft voor een rol getekend. Zij zal te zien zijn als het personage Mother Abagail. Eerder was James Marsden aangetrokken als Stu Redman, de eerste man die ontdekt dat hij immuun is voor het heersende Captain Trips-virus. Hij wordt daarna de leider van de Free Zone en vindt in Randall Flagg zijn grootste tegenstander.

Ook is bekend dat Amber Heard is aangetrokken als Nadine Cross. Daarnaast zien we onder meer Greg Kinnear als Glen Bateman, Odessa Young als Frannie Goldsmith en Henry Zaga als Nick Andros. Een verschijningsdatum voor The Stand is nog niet bekend.

Lees ook: Stephen King-serie 'The Stand' lijkt topcast te krijgen

Bron: Collider

Lees meer over: The Stand, Josh Boone, The Dark Tower, Randall Flagg, Amber Heard, James Marsden, Alexander Skarsgard

Populair nieuws