Nieuw op Netflix: 'The Ranch' seizoen 4 met Ashton Kutcher!

Nieuw op Netflix: 'The Ranch' seizoen 4!

De populaire sitcom van Netflix is toe aan haar vierde en laatste seizoen!

Geoffrey Ketels, 12 september 2019 om 18:20

Netflix heeft eerder aangekondigd dat de populaire sitcom The Ranch nog een vierde en laatste seizoen zou krijgen. Voor het finale seizoen werd er echter voor gekozen om deze in twee delen op te splitsen. Het eerste deel met 10 afleveringen staat vanaf morgen, vrijdag 13 september 2019 op Netflix!
Het was even schrikken voor fans van de serie The Ranch toen Netflix niet alleen bekend maakte dat het vierde seizoen het laatste zou zijn, maar ook dat ze in twee delen zou worden uitgegeven. Het eerste deel kunnen we dus vanaf morgen zien op Netflix, maar voor de resterende afleveringen is het nog wachten tot volgend jaar.

In de trailer die eerder verscheen (en onderaan dit artikel is terug te vinden) was reeds te zien dat Ashton Kutcher in het vierde seizoen wordt herenigd met 'Kurtwood Smith'. Hij neemt terug zijn rol op als 'Old Man Peterson' welke hij reeds vertolkte in het tweede seizoen van de reeks en in de première-aflevering van het derde seizoen.

Lees ook: Netflix kondigt vierde seizoen van 'The Ranch' aan

Populaire sitcom
Ondanks het feit dat The Ranch kan rekenen op een uitstekende populariteit moet het gezegd dat de reeks niet altijd even goed werd onthaald. Dit blijkt ook uit de ietwat tegenvallende scores op gespecialiseerde websites zoals IMDB en Rotten Tomatoes. Op IMDB kan de reeks nog rekenen op een meer dan degelijke 7,6/10. Op Rotten Tomatoes geeft de 'Average Tomatometer' evenwel een score aan van slechts 63 procent. De 'Average Audience Score' geeft echter eveneens een leuke 73 procent weer.

Het eerste deel van het vierde seizoen van The Ranch is dus vanaf morgen, vrijdag 13 september 2019 te zien op Netflix. Wie niet meer kan wachten kan alvast nog even zijn ongeduld sussen door het bekijken van de onderstaande trailer.


Bron: Netflix.com

Lees meer over: The Ranch, serie, Netflix

Populair nieuws