search
Terrence Howard (Empire): "Ik ben er helemaal klaar mee"
Series / Celebrity

Terrence Howard (Empire): "Ik ben er helemaal klaar mee"

De acteur verrast vriend en vijand met zijn uitspraken!

De Fox-serie Empire heeft de voorbije tijd af te rekenen gekregen met heel wat problemen. Niet alleen waren er de tegenvallende kijkcijfers, daarnaast hebben ook de juridische problemen van acteur 'Jussie Smollett' de reeks geen goed gedaan. Nu blijkt plots dat het aankomende, zesde seizoen de zwanenzang wordt van acteur 'Terrence Howard'.

Gedurende vijf seizoenen van Empire leek het er naar uit te zien dat 'Terrence Howard' zijn rol naar hartenlust vervulde. Was dit alleen maar schijn, of is er gewoon iets veranderd bij de populaire acteur? Hoe het ook zij, het lijkt er naar uit te zien dat Howard afscheid gaat nemen van zijn acteercarrière. Dat is opvallend, want het leek er even naar uit te zien dat de acteur de aanbiedingen na Empire maar voor het grijpen had.

Lees ook: 'Lethal Weapon'-actrice 'Keesha Sharp' toegevoegd aan cast finale seizoen 'Empire'

Onderzoek
Dat Howard nu bekend maakt het acteren (waarschijnlijk) vaarwel te zeggen komt als een grote verrassing voor iedereen. Fans stellen zich dan ook de vraag wat hier nu precies de achterliggende reden van is. Is Howard het acteren daadwerkelijk moe of heeft het onderzoek dat werd gevoerd naar zijn financiële situatie er iets mee te maken? Eerder verscheen namelijk het bericht dat de Amerikaanse overheid de Empire acteur op de hielen zat omdat hij gedurende verschillende jaren zijn belastingen niet zou hebben betaald.

Ondanks bovenstaande heeft de Empire acteur wel nog aangegeven dat hij houdt van de cast. Howard gaf finaal nog mee hen te zullen missen en een leuke tijd te hebben gehad met Empire. Is dit echt het laatste wat we van het acteertalent van 'Terrence Howard' hebben gezien? De toekomst zal het uitwijzen!

Lees ook: Fox kondigt zesde seizoen van 'Empire' aan
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen