search

Ons nieuws van zaterdag 14 september 2019

Eerste trailer slotseizoen 'Supernatural'!
Series / Nieuws

Eerste trailer slotseizoen 'Supernatural'!

In 2005 verscheen het eerste seizoen.

Ben jij een fan van het eerste uur en heb je dus alle 307 afleveringen gezien? Dan baal je waarschijnlijk wel een beetje dat Supernatural na aankomend seizoen stopt. Maar zie het positief in; veel series stoppen al ruimschoots voor seizoen 10.

Ook positief is dat er een eerste trailer en poster zijn verschenen voor het laatste en vijftiende seizoen van de duistere fantasyserie van de zender The CW. De reeks bestaat dit keer uit 20 afleveringen en daarna is het definitief over en uit voor de langstlopende fantasyserie op de Amerikaanse televisie.



Lees ook: Er komen geen spin-offs van 'Supernatural'

Monsterjacht gaat door!
Uiteraard zijn Jared Padalecki en Jensen Ackles weer terug als Sam Winchester en Dean Winchester en ontbreken ook Alexander Calvert als Jack Kline en Misha Collins als Castiel niet. Hun inzet: afrekenen met alles wat slecht en duivels is, en uiteraard een bevredigend einde opleveren!

Op 10 oktober verschijnt de eerste aflevering op The CW, die geregisseerd is door John Showalter. Check hieronder ook het bijhorende affiche!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brute trailer HBO's 'Watchmen'!
Series / Trailer

Brute trailer HBO's 'Watchmen'!

Volgende maand te zien.

Met uiteindelijk negen afleveringen start Watchmen midden oktober op HBO. Tot die tijd heb je nog mooi tijd om de prachtige comic van Alan Moore en Dave Gibbons door te nemen en de prima gelijknamige film uit 2009 van Zack Snyder te bekijken.

Om je op te warmen komt HBO met een volledige trailer waarin we heel wat helden en schurken te zien krijgen. Mocht je graag verrast worden, dan sla je deze dus eventjes over. Zo niet, dan krijg je een hoop spektakel te zien in het werk van showrunner Damon Lindelof.



Lees ook: Eindelijk meer bekend over plot 'Watchmen'-serie

Vanaf midden oktober
HBO start de serie op 20 oktober en heeft voor drie aflevering al de titels onthuld: "It's Summer and We're Running Out of Ice", "Martial Feats of Comanche Horsemanship" en "She Was Killed by Space Junk".

Op 15 november wordt de laatste aflevering uitgezonden, dus dat is het moment waarop je kunt starten met een negendelige bing, of gewoon 3 x drie afleveringen. Het is aan jou!

Lees ook: 'Watchmen'-bedenker keurt nieuwe HBO-serie zwaar af
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ken Watanabe (Inception) naast Ansel Elgort in 'Tokyo Vice'
Series / Nieuws

Ken Watanabe (Inception) naast Ansel Elgort in 'Tokyo Vice'

Destin Daniel Cretton, regisseur van Marvel-film Shang-Chi, regisseert de miniserie.

Ken Watanabe (Godzilla, Inception) zal naast Baby Driver-acteur Ansel Elgort te zien zijn in HBO Max-politieserie Tokyo Vice. De miniserie is gebaseerd op de memoires van journalist Jake Adelstein uit 2009.

De Tony Award-winnende schrijver J.T. Roger zal het boek van Adelstein in scriptvorm gieten. Elgort, John Lesher en Emily Gerson Saines zullen de serie produceren. De regie is in handen van Destin Daniel Cretton, die zich erna volledig zal storten op Marvel Studios-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

De onderwereld van Tokio onderzocht
Elgort speelt in Tokyo Vice een Amerikaanse journalist die meekijkt in de keuken van een speciale eenheid van de politie in Tokio. Deze eenheid onderzoekt de criminele onderwereld van de Japanse hoofdstad, waar niks is wat het lijkt. Watanabe zal de rol spelen van Hiroto Katagiri, een rechercheur die de journalist onder zij hoede neemt.

Het is nog onbekend wanneer Tokyo Vice precies zal worden uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is het einde van 'South Park' al in zicht: de makers geven antwoord
Series / Nieuws

Is het einde van 'South Park' al in zicht: de makers geven antwoord

Zou het dan toch gebeuren na 22 seizoenen?

Ben jij een groot fan van South Park en wil jij de komende tien kaar nog naar de animatieserie kijken? Dan kunnen we je gerust stellen. De makers hebben aangegeven nog lang niet te willen stoppen.

In gesprek met The Hollywood Reporter gaf Matt Stone, samen met Trey Parker de bedenker van de serie, aan dat ze nog lang niet klaar zijn: "Ik denk niet dat we ooit zijn gaan zitten en zeiden van 'oke, laten we beslissen of we doorgaan'." Stone vulde hem aan: "Ik ben 48. Trey wordt dit jaar 50. Ik durf te zeggen dat ik niet denk dat we de show nog doen als we 60 jaar zijn."

Lees ook: Eerste aflevering 'South Park' S22 nu al controversieel

Drie nieuwe seizoenen
En als bevestiging werd duidelijk dat Comedy Central na het 23e seizoen nog eens drie seizoenen heeft goedgekeurd. Overigens vulde Parker aan dat ze op hun dertigste dachten dat ze de serie niet meer zouden maken als ze 40 zouden zijn. Nu zijn ze dus al richting de 50 jaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.