Reboot of reünie 'Friends' uitgesloten

Geen terugkeer voor deze hitserie.

Bram de Groot, 15-09-2019 10:44

De grootste namen uit de sitcom Friends verdienen jaarlijks nog vele miljoenen aan de herhalingen van de 236 afleveringen die tussen 1994 en 2004 werden uitgezonden. Een nieuw avontuur gaat er echter niet komen.
Dit bevestigen de bedenkers Marta Kauffman en David Crane van de NBC-sitcom tijdens de 25 jarige verjaardag van de serie. "We gaan geen reünieshow doen. En we maken ook geen reboot," was het statement van Kauffman.

Lees ook: Jennifer Aniston: "Soms mis ik 'Friends' en die tijd van mijn leven"

Duidelijk redenen
Crane gaf redenen om het niet te doen. "Daar zijn twee redenen voor. Een van de redenen waarom we geen reünie doen, is omdat dit een show is over een tijd in je leven waarin je vrienden je familie zijn. En als je een gezin hebt, verandert dat. En de andere reden is dat een reünie nooit beter zal zijn dan de eerste reeks." Ook zou de DNA van de eerste reeks nooit meer gevonden kunnen worden. Alles is nu anders volgens de makers.

Leuk tijdens de show was dat de makers hun twee favoriete afleveringen onthulden. Ze kozen voor de afleveringen 'The One with the Embryos' en 'The One Where Everybody Finds Out'.

Bron: Variety

Lees meer over: friends, 2004, reunie, nieuw, Courteney Cox, David Letterman, Martha Kauffman, David Crane

Populair nieuws