search
Trailer Victoriaanse fantasie-serie 'Carnival Row' met Orlando Bloom!
Series / Trailer

Trailer Victoriaanse fantasie-serie 'Carnival Row' met Orlando Bloom!

Er is een nieuwe trailer verschenen van de Victoriaanse fantasie-serie 'Carnaval Row' met Orlando Bloom en Cara Delevingne.

Er is een nieuwe trailer verschenen van Amazon's Victoriaanse fantasie-serie Carnaval Row met Orlando Bloom en Cara Delevingne. Deze tweede trailer laat veel nieuwe beelden zien en geeft meer weg over het verhaal.

Gelijk met de lancering van de nieuwe trailer heeft Amazon ook aangekondigd voor een tweede seizoen te gaan. Blijkbaar zijn ze blij met hoe de serie uitgepakt is en hebben ze er vertrouwen in veel kijkers te trekken.

Carnival Row is een achtdelige serie die zich afspeelt in een Victoriaanse fantasiewereld met allerlei "mythische immigranten die hun thuiswerelden moeten ontvluchten door menselijke invasies."

Orlando Bloom speelt de rol van een menselijke detective, Rycroft Philostrate, en Cara Delevingne is een vluchteling-elf met de naam Vignette Stonemoss.

"Die twee karakters komen samen door een gevaarlijke zaak in een steeds intolerant wordende samenleving. Vignette heeft een geheim dat de wereld van Philo in gevaar brengt tijdens zijn belangrijkste zaak tot nu toe: een reeks gruwelijke moorden die de moeizame vrede bedreigen."

In de serie spelen verder David Gyasi (Interstellar) als rijke faun Agreus, Karla Crome (Under the Dome) als elf Tourmaline, Indira Varma (Game of Thrones) als rijke en machtige leider Piety Breakspear, en Tamzin Merchant (Salem) als Imogen Spurnrose.

Bekijk hier de gloednieuwe trailer:
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen