Dit is Aqualad in DC-serie 'Titans'!

Dit is Aqualad in DC-serie 'Titans'!

De beste blik op het neefje van Aquaman tot nu toe!

Jim Pedd, 21 september 2019 om 19:06

De nieuwste aflevering van Titans onthulde iets meer van het meesterplan van de schurken. Doctor Light maakte een valstrik gereed en Deathstroke viel aan. Alhoewel die acties gevolgen gaan hebben voor het team, zal dat even duren, want de volgende aflevering wordt vermoedelijk een grote flashback.
Vandaag lekte een eerste beeld uit van de nieuwe held: Aqualad. Hij zal zich bij het team gaan voegen en wordt gespeeld door Drew van Acker. Hieronder kan je het personage dan eindelijk in vol ornaat zien.De preview voor het tweede seizoen van de DC-serie onthulde al een eerste blik op het personage, maar die was nog niet zo goed als deze. Nu zien we dus duidelijker het kostuum van de DC-held, die als klein broertje van de echte held Aquaman gezien mag worden.

Lees ook: 'Titans' seizoen 2 trailer: de DC-helden zijn terug!

Dit tweede seizoen van Titans is straks vermoedelijk net als de eerste reeks op Netflix te bekijken, al hebben we nog geen datum waarop dit het geval zal zijn. Mogelijk is dat net als bij het eerste seizoen pas het geval als alle afleveringen te zien zijn geweest.

Lees meer over: Titans, Aqualad, DC Comics, DC Universe, Drew van Acker

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws