search
Epische poster laatste reeks 'Arrow'
Series / Posters

Epische poster laatste reeks 'Arrow'

Neem maar afscheid van Oliver Queen.

The CW heeft een poster vrijgegeven voor het laatste seizoen van Arrow. Op de poster zien we tweemaal Oliver Queen, eenmaal van voren en eenmaal heel episch en zoals het een superheld betaamt, van achteren.

De poster heeft ook een interessante tagline: heroes fall, legends rise. Dat zal de speculatie alleen maar voeden, namelijk dat Oliver Queen het einde niet levend redt. De aankomende megacrossover Crisis on Infinite Earths zou zomaar eens het moment kunnen zijn voor Oliver om zichzelf op te offeren voor het voortbestaan van zo'n beetje alle Aardes die er in het multiversum zijn. Afijn, hieronder de poster:



Elke aflevering van dit laatste seizoen, dat er maar tien heeft, kijkt terug naar de vorige seizoenen. "Aflevering 1 is net als seizoen 1, aflevering 2 draait om een erg specifiek gedeelte van seizoen 3," vertelde acteur Stephen Amell die straks afscheid neemt van het naar zijn personage vernoemde Arrowverse. "Aflevering 3 draait om een specifiek deel van de laatste helft van seizoen 3. Elke aflevering voelt als een event. Het voelt als een limited series."

Lees ook: Epische en ingewikkelde finale voor 'Arrow' gepland
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen