search
Epische en ingewikkelde finale voor 'Arrow' gepland
Series / Nieuws

Epische en ingewikkelde finale voor 'Arrow' gepland

Maar die opnemen is nog best ingewikkeld.

Het is uiterst ingewikkeld om de laatste scène van Arrow op te nemen. De The CW-serie komt met de achtste reeks tot een einde en zal dat met een knaller doen. Niet alleen keren tal van castleden terug, ook zal het achtste seizoen deels draaien om Crisis on Infinite Earths en de rol van Oliver Queen daarin.

Uitvoerend producent Marc Guggenheim liet tijdens de Television Critics Association Summer Press Tour weten dat de serie anders gaat eindigen dan oorspronkelijk de bedoeling was. Het einde was zelfs al opgenomen, maar wordt nu opnieuw opgenomen.

Lees ook: 'Arrow' had bijna geen achtste seizoen meer gekregen!

Behoorlijk uitdagend
Dat nieuwe einde is behoorlijk uitdagend om op te nemen. "Er zijn een boel logistieke hordes die we moeten nemen om deze scène op te kunnen nemen. Het is niet alsof we hem morgen zomaar op kunnen nemen," hintte Guggenheim naar wat er komen gaat.

De laatste twee afleveringen van het seizoen zijn volgens hem niet gerelateerd aan Crisis on Infinite Earths, maar staan echt op zichzelf. En mocht het einde niet opgenomen kunnen worden, dan belooft de producent dat hij de scriptpagina's vrijgeeft.

Lees ook: Trailer laatste seizoen 'Arrow'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen