Barry Allen moet dood in promo 'The Flash' S6

Barry Allen moet dood in promo 'The Flash' S6

Want de Crisis on Infinite Earths is gearriveerd...

Jim Pedd, 27 september 2019 om 12:33

The Flash gaat, zo lijkt het steeds meer, heel erg een impact ondervinden aan Crisis on Infinite Earths. Dit avontuur vormt een van de grootste, zo niet de grootste, crossovers in de geschiedenis van The CW’s Arrowverse en de nasleep en grote gevolgen daarvan wordt naar gehint in deze nieuwe trailer.
De trailer laat zien dat de Crisis vijf jaar te vroeg komt. Team Flash moet dus zijn uiterste best doen om te voorkomen dat Barry Allen (Grant Gustin) eerder verdwijnt dan tot dan toe gedacht werd. En dat vormt nog een behoorlijk grote uitdaging die ook andere Aardes zal treffen.

Lees ook: Flitsende nieuwe poster 'The Flash' seizoen 6!

Universum in gevaar
“Ik kan er nog niet al te veel over vertellen omdat ik het nog niet gelezen heb,” aldus Gustin over het zesde seizoen van zijn serie en dan vooral ook over de crossover. “Ik heb vaak gehoord wat er ongeveer gaat gebeuren. The Monitor verschijnt aan het einde van de eerste aflevering en vertelt dat het universum in gevaar is. En dat, om het universum te redden, Barry Allen moet sterven. En Barry Allen weet niet dat Oliver Queen ook een deal heeft gesloten met de Monitor, dus iemand gaat dood.”


Lees meer over: The Flash, The CW, Grant Gustin, Arrowverse, Oliver Queen, Crisis on Infinite Earhts

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws