Nieuwe foto 'The Witcher' is onheilspellend

Nieuwe foto 'The Witcher' is onheilspellend

Henry Cavill heeft een mysterieuze blik.

Jim Pedd, 27 september 2019 om 14:48

Er is een nieuwe foto vrijgegeven van Netflix-serie The Witcher. En, net als zoveel van de andere beelden die we tot nu toe gezien hebben, zien we weer Henry Cavill enigszins onheilspellend kijken, met een zwaard in zijn hand.
De serie moet een soort nieuwe Lord of the Rings worden en is in de loop van december te streamen op Netflix. De promotie is begonnen tijdens de San Diego Comic-Con; toen werd er een trailer vrijgegeven. Sindsdien moeten we het vooral doen met foto’s en zo nu en dan een citaat. Maar vandaag dus een nieuwe foto van de serie.The Witcher speelt zich af op het fictieve Continent. Daar broeit oorlog en tegen die achtergrond volgen we Geralt of Rivia. Hij is een Witcher, iemand met bovennatuurlijke krachten die maar één roeping heeft in het leven en dat is jagen op monsters. Daar krijgt hij ook fors voor betaald. Maar het leven van Geralt, een doorgewinterd monsterjager, neemt een andere wending als hij twee mysterieuze vrouwen ontmoet.

Lees ook: Wat is een Witcher nou eigenlijk?

Wanneer de serie precies te streamen is op Netflix weten we nog niet, de datum is nog niet officieel bevestigd. Wel lekte al eens via de social media accounts van de Nederlandse Netflix uit dat de serie vermoedelijk 13 december online komt.

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Geralt of Rivia, Henry Cavill

Populair nieuws