John Malkovich en Ben Schwarz in nieuwe Netflix-serie 'Space Force'

John Malkovich en Ben Schwarz in 'Space Force'

De cast van 'Space Force' krijgt er twee uitstekende acteurs bij...

Geoffrey Ketels, 27 september 2019 17:39

De cast van de aankomende Netflix-comedyserie Space Force heeft er twee nieuwe, veelbelovende namen bij. Niet alleen 'John Malkovich', maar ook 'Ben Schwarz' hebben immers een rol weten te bemachtigen in de nieuwe reeks. Daarmee hebben fans meteen nog een extra reden om uit te kijken naar het nieuwe project van Netflix.
Malkovich, inmiddels 65 jaar zal in Space Force de rol op zich nemen van Dr. Adrian Mallory. Mallory mag dan een briljante wetenschapper zijn, hij is boven alles vooral erg arrogant. Scharwz, met zijn 38 lengtes toch een behoorlijk stuk jonger dan Malkovich zal de rol op zich nemen van F. Tony Scarapiducci, een egocentrische media-adviseur.

Lees ook: Kan sitecom 'Space Force' het verdwijnen van 'Friends' op Netflix opvangen?

Parodie
Aan het begin van dit jaar, meer bepaald in de maand januari waren het 'Steve Carell' en 'Greg Daniels' die Space Force aankondigden. Carell en Daniels zijn in het bijzonder bekend van de The Office remake. De reeks moet een parodie worden op de ruimtevaartafdeling welke eerder door de Amerikaanse president Donald Trump is aangekondigd.

Malkovich wist in het jaar 1985 een Oscar-nominatie te bemachtigen voor zijn bijrol in Places in the Heart. Negen jaar later kwam daar nog een nieuwe nominatie bij voor zijn optreden in In the Line of Fire. In 2018 was Malkovich bovendien ook al te zien in een gastrol in de reeks Billions. Schwarz wist op zijn beurt dan weer vooral bekendheid te verwerven omwille van zijn rol als 'BB-8' in Star Wars.

Het eerste seizoen van Space Force zal in totaal bestaan uit 10 afleveringen. Wanneer de reeks precies zal verschijnen is niet bekend, al staat ze wel gepland voor 2020.

Bron: Variety.com

Lees meer over: Space Force, serie, Netflix, Netflix serie, John Malkovich, Ben Schwarz

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws