Tesla lanceert langverwachte, nieuwe update met Netflix!

Tesla lanceert nieuwe update met Netflix!

De update wordt eerst gelanceerd in de VS en pas later in Europa...

Geoffrey Ketels, 27 september 2019 om 16:30

Eerder werd door Tesla reeds aangekondigd dat haar nieuwe software-update heel wat nieuwe functies met zich mee zou brengen. Eén van de meest opvallende functies was de ondersteuning voor Netflix. De nieuwe update (aldus met Netflix aan boord) is vanaf nu beschikbaar en is meteen de grootste ooit van het populaire automerk.
De nieuwe update brengt in het bijzonder heel wat nieuwe mogelijkheden op vlak van entertainment met zich mee. Zo is het niet alleen mogelijk om naar films en series op Netflix te kijken, daarnaast kunnen er ook filmpjes worden bekeken op Youtube. Een andere optie die wordt toegevoegd met behulp van de update is 'Car-aoke'. Deze functie zorgt er voor dat er lyrics op het scherm van de Tesla verschijnen waardoor je jouw favoriete nummers als nooit tevoren luidkeels mee kan zingen.

Geparkeerd
Tesla heeft eerder reeds benadrukt dat er uitsluitend gebruik kan worden gemaakt van Netflix op het ogenblik dat de auto stil staat. Dit gezegd zijnde wordt er door het bedrijf wel gewerkt aan een toekomstige ondersteuning van Netflix tijdens het autorijden. Echter vormt dit op moment van schrijven nog een probleem omdat de automatische piloot die in Tesla voertuigen is terug te vinden in strijd zou zijn met de wetgeving in grote delen van de wereld.

De 10.0 update van Tesla wordt in eerste instantie in de Verenigde Staten uitgerold. Dit gebeurt vandaag al. Europa is later aan de beurt. De nieuwe 10.0 update is beschikbaar voor de modellen S, X en 3.

Bron: Techpulse.be

Lees meer over: Netflix, Tesla, streamingdienst, streamingservice

Populair nieuws