Klassiek horrorgevoel terug in 'The Walking Dead' seizoen 10

Klassieke horror terug in 'The Walking Dead'

Seizoen 10 wordt weer wat "anders'.

Bram de Groot, 29 september 2019 10:00

Het tiende seizoen van The Walking Dead is officieel in première gegaan tijdens een voorstelling in Hollywood. Op de rode loper onthulde showrunner Angela Kang iets meer over de toon van de zombieserie die in seizoen negen nog de huiddragende Whisperers introduceerde.
"We laten een echt sterk klassiek horrorgevoel in een aantal afleveringen zien," aldus de showrunner. "Ik ben een enorme fan van dat genre. Soms is de show erg actiegericht of meer gericht op mooiere personageontwikkelingen. Maar ik hou van die gewoon goede, griezelige, spannende scènes. We hebben er dit seizoen veel van. Het is geweldig."

Lees ook: Grote verrassing 'The Walking Dead' seizoen 10 al onthuld?

Thema: angst!
Naar verluidt zou het thema van dit seizoen 'angst' zijn. Dit is iets waar de trailers al naar hintten. "Dit seizoen gaat over angst, en hoe die angst eruit ziet en voelt," was te horen in een eerdere promo voor seizoen 10.

Vanaf 6 oktober keert de ooit zo succesvolle zombieserie terug op zender AMC. In Nederland kun je "de lopende dood" volgen op FOX. Er zijn opnieuw zestien afleveringen, verdeeld op twee seizoenshelften.

Lees ook: Gaat 'The Walking Dead' nog 3 jaar door?

Bron: Skybound

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 10, Andrew Lincoln, Rick Grimes, Danai Gurira, Michonne

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws