search
Vertrek bij 'The Walking Dead' valt Danai Gurira zwaar
Series / Nieuws

Vertrek bij 'The Walking Dead' valt Danai Gurira zwaar

De actrice kijkt er eigenlijk nog best tegenop.

Actrice Danai Gurira vindt het vooruitzicht om afscheid te moeten nemen van haar personage Michonne in The Walking Dead niet heel eenvoudig. Gek is dat niet: ze is al jaren te zien in de serie van AMC en dus valt het zwaar.

Afgelopen zomer kondigde Danai Gurira aan dat ze afscheid zou gaan nemen van de serie van AMC. Dat wil niet zeggen dat ze helemaal niet meer als Michonne te zien zal zijn, want er bestaat een kans dat ze ook te zien is in de filmreeks die AMC momenteel rond Rick Grimes aan het ontwikkelen is. Maar goed, voor het eerst spreekt Gurira over haar vertrek.

Lees ook: Waarom Rick Grimes [spoiler..] moest in 'The Walking Dead'

Valt zwaar
Dat vertrek valt de actrice, die nu zeven jaar te zien is als Michonne, behoorlijk zwaar. "We houden van elkaar, ik ben onderdeel van een familie," begon ze. Ze houdt dan ook van de serie. "Het eindigt nooit. Ik zal deze familie ook nooit verlaten. Hij blijft altijd in mijn hart."

Lees ook: Grote verrassing 'The Walking Dead' seizoen 10 al onthuld?

Maar aan alles komt een eind. "Het was echt heel moeilijk om afscheid te nemen na zeven, acht jaar. Ik vond het ook echt zwaar om het publiek hierover te vertellen, maar het was tijd om iets nieuws te verkennen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen