search
Wanneer speelt de derde 'Walking Dead'-serie zich af?
Series / Nieuws

Wanneer speelt de derde 'Walking Dead'-serie zich af?

Eindelijk horen we wat meer over de serie.

Actrice Nico Tortorella, die de hoofdrol speelt in de tweede spin-off van The Walking Dead, vertelt dat de serie zich een decennium na de uitbraak van het zombievirus afspeelt. Ook vertelde de acteur iets over zijn personage en waar de serie om zal draaien.

"Zijn naam is Felix en hij is heel erg de beschermheer van een jongere generatie," vertelde Tortorella over zijn personage tegenover de Chicago Tribune. "De serie focust zich op een jongere generatie mensen, tien jaar na de apocalypse, en ik ben soort van de vader die de leiding heeft."

Lees ook: Oude bekende terug voor derde 'Walking Dead'-serie

Monument
De serie heeft als werktitel Monument en nog geen formele titel. Dankzij dit statement van Tortorella, weten we dat de show zich tegelijk met moederserie The Walking Dead afspeelt. Sinds die serie in het negende seizoen een tijdsprong maakte, speelt die zich namelijk ruwweg in het tiende jaar na de apocalypse af.

Lees ook: Meer beelden vliegtuigcrash 'The Walking Dead'

In deze derde serie volgen we een groepje jongeren die opgegroeid zijn in een veilige wereld, maar door een nog onbekende gebeurtenis, de buitenwereld in moeten trekken. Daarbij worden ze achtervolgd door volwassenen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen