search
Tijdreizen in vierde seizoen 'Stranger Things'?
Series / Nieuws

Tijdreizen in vierde seizoen 'Stranger Things'?

Of krijgen we een special met de kerst?

Er zijn alweer een paar maanden verstreken sinds Netflix het derde seizoen van Stranger Things online zette. Sindsdien wachten fans van de hitserie op nieuws rond een vierde reeks. De kans dat dit seizoen er komt, lijkt groot, maar er is nog niets formeel bekendgemaakt.

Tot vandaag bleef het zelfs stil op de sociale media rond Stranger Things. Daar kwam nu dus verandering in, want we kregen vandaag een nieuwe profielfoto te zien op alle social-accounts van de serie. Die nieuwe profielfoto bestond uit een beeld van een klok, die te zien is in de Upside Down. Op Twitter plaatste men, om dat nog eens duidelijk te maken, dit:



Fans speculeren nu volop op sociale media over wat dit te betekenen heeft. Sommige fans merken op dat de klok op z'n kop staat en op 11 uur staat. Anderen stellen dat de volgende reeks om tijdreizen draait. Dat zou passen binnen de vele films en series uit de jaren tachtig (waar de serie zich door laat inspireren) die om tijdreizen draaien. Nog iemand merkt op dat de klok deels op 12 en deels op 11 staat, en dat dit zou hinten naar 11/12/2019, twee weken voor kerst.

Wat de nieuwe profielfoto te betekenen heeft, blijft voorlopig nog ongewis, maar speculatie is er dus genoeg.

Lees ook: 'Stranger Things' doet aantal Netflix abonnees flink groeien

Aanbevolen artikelen